NaslovnicaVijesti"Inter je zaslužio mjesto u finalu Kupa Italije!"

“Inter je zaslužio mjesto u finalu Kupa Italije!”

Trener Intera Roberto Mancini smatra da njegova strana nije zaslužila da izgubi protiv Juventusa u polufinalu talijanskog Kupa.

Inter je zaslužio mjesto u finalu Kupa Italije

Nakon poraza od 3-0 u Torinu, domaćini su uspjeli nulirati prednost gostiju na Giuseppe Meazzi sinoć zahvaljujući golovima Marcela Brozovića koji je postigao dva gola, te Ivana Perišića.

Na kraju smo imali priliku gledati jedanaesterce, ali unatoč dobroj predstavi Intera, Juventus je ipak prošao u finale pobijedivši na jedanaesterce 5-3 nakon što je Rodrigo Palacio promašio za Inter.

“Inter je zaslužio mjesto u finalu Kupa Italije! Iznad svega se osjećam tužno jer su igrači zaslužili da budu u finalu”, rekao je Mancini za Rai Sport.

“Bila je to perkrasna utakmica. Želim čestitati igračima na sjajnoj igri od prve do posljednje minute. Nakon poraza na penale očekujem od tima da svhati kakav kvalitet posjeduje, te da možemo zadati udarce i najboljima.”

Mancini i njegovi igrači su veoma kritizirani zbog zabrinjavajućeg pada forme u posljednje vrijeme, nakon što su od početka godine do sada pali sa prve pozicije na petu u Seriji A.

“Bili smo prvi na tabeli 18 kola i svako nas je i tada kritizirao. Onda smo izgubili par utakmica i opet su nas kritizirali, tako da moramo nastaviti raditi i ignorisati takve stvari.”

“Mi smo tim i pokušavamo izgraditi nešto. Na trenutke nam je teško, ali to je nogomet. Još 12 utakmica je ostalo i nadam se da će nam ova utakmica dati samopouzdanja da osvojimo treće mjesto.”

Juventus će u finalu kupa igrati protiv Interovog gradsog rivala AC Milana, a ta utakmica je na rasporedu 21. maja / svibnja.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!