NaslovnicaVijestiInter odbio ostavku Piolija, ide nakon Napolija?

Inter odbio ostavku Piolija, ide nakon Napolija?

Inter odbio ostavku Piolija, ide nakon Napolija?

Trener nogometaša Intera Stefano Pioli ponudio je ostavku nakon poraza od Fiorentine (5:4) u Seriji A, ali su ga klupski čelnici uvjerili da ostane, bar do meča protiv Napolija. Kako piše Corriere dello Sport, talijanski trener je htio otići jer ne osjeća podršku igrača, ali se predomislio nakon sastanka sa sportskim direktorom Pjerom Ausilio i Stevenom zanga.

odbio ostavku

Ipak, ukoliko doživi poraz od Napolija u sljedećem kolu na San Siru Piolija nitko ga neće zadržati na klupi Intera. U tom slučaju ekipu će do kraja sezone voditi Stefano Vecchi iz mlade momčadi Intera.

Pioli je bio bijesan na nogometaše jer su vodili 2:1 na Artemio Franchiju potom za samo 17 minuta primili četiri gola, samo sedam dana nakon što su u posljednjih 10 minuta ispustili 2:0 u derbiju protiv Milana.

Inter se trenutno nalazi na sedmom mjestu sa 56 bodova, a od petog mjesta koje vodi u kvalifikaciju za Ligu Europe su daleko sedam bodova. Na prvom mjestu se nalazi Juventus koji ima 83 boda, a na drugom mjestu je Roma sa devet bodova manje od prvoplasiranog torinskog tima. Treće mjesto koje vodi u kvalifikaciju za Ligu prvaka zauzima Napoli sa 71 bodova.

>>Nogometaši Basaksehira napali novinare!

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!