NaslovnicaVijestiInter odbio ponudu Arsenala koja je uključivala i Mesuta Ozila

Inter odbio ponudu Arsenala koja je uključivala i Mesuta Ozila

Inter odbio ponudu Arsenala koja je uključivala i Mesuta Ozila! Mesut Ozil navodno je ponuđen  klobovima iz Serije A. Inter Milan je jedan od njih, ali Nerazzurri su javili da su odbili Arsenalov prijedlog koji nije zadovoljio ukuse čelnika Intera.

Ozil, koji je najskuplje Arsenalovo pojačanje u historiji kluba, pridružio se Arsenalu iz Real Madrida 2013. godine, zaustavio je sve pregovore oko novog ugovora na Emiratesu, a mogućnost da njemački reprezentativac potpiše novi – vrlo je mala, tako da bi Arsenal na ljeto Ozila mogao izgubiti bez odštete.

Bivša zvijezda Schalkea i Werder Bremena povezana je s čitavim nizom klubova, tako što je postao vrlo atraktivna meta s obzirom na ugovor koji mu uskoro itiče. Inter Milano je navodno klub koji je pokazao najviše interesa za potpisivanjem Ozila, prenosi Sky Sport Italija.

>> Evo zašto Gerard Pique u kući ima dres zvijezde Real Madrida

No, unatoč tome što je Luciano Spalletti veliki fan Ozila i vrlo rado bi ga vidjeo u svojoj ekipi, ekipi koja je trenutno treća u Seriji A, odbijaju Ozilu ponuditi platu koliku on zahtijeva – što bi vjerojatno trebalo biti više od 6 milijuna funti po sezoni. No, Arsenal se svim silama želi riješiti igrača na zimu kako bi barem nešto dobili a od Intera su zahtijevali da u pravcu Londona pošalju jednog svog igrača.

Ozil bi tako prešao na San Siro, a portugalski Joao Mario bi otišao u suprotnom smjeru, međutim Inter je jasno pokazao da oni nisu zainteresirani za takav sporazum, koji bi uključivao 24-godišnjaka a on se je u ekipi Intera nametnuo kao jedna od vodećih zvijezda još od dolaska u ljeto 2016. godine.

Štoviše, mediji prenose  da je Ozil već bio u kontaktu sa Unitedom preko svojih predstavnika, te da mu je velika želja da ponovo združi snage sa Jose Mourinhom.. Mourinho je veliki fan Ozila i rado bi ga vidjeo  na Old Traffordu, a portugalski trener se nada da će dobiti zeleno svjetlo od američkih vlasnika.

Ozil je osvojio jednu La Liga i jednan kup Španije pod Mourinhovim vodstvom, a upisao je čak 47 asistencija i postigao ​​19 golova u 103 utakmice u dresu Reala pod vodstvom Portugalca.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!