NaslovnicaVijestiInter povećao plaću Ivanu Perišiću

Inter povećao plaću Ivanu Perišiću

Hrvatski nogometaš u dresu Intera, Ivan Perišić ima još tri godine ugovora sa milanskim klubom koji pokušava što duže da ga zadrži, iako i oni znaju da će to biti veoma teško. Posljednjih dana mediji pišu o interesu Manchester Uniteda za kupovinu hrvatskog nogometaša. Jose Mourinho je lično gledao utakmicu Hrvatske i Ukrajine na Maksimiru, a mediji pišu da je to zbog Perišića. Kako piše talijanski list Corriere dello Sport. Inter je povećao plaću Ivanu Perišiću zbog interesovanja stranih klubova, prije svega Uniteda.

povećao plaću

‘Crveni vragovi’ su spremni dati 40 milijuna eura za usluge hrvatskog nogometaša, no iz Intera na takvu ponudu neće pristati s obzirom da im je Perišić važan kotačić u timu koji će sljedeće godine pokušati napasti trofej najmenjen prvaku Italije, i odigrati važniju rolu u Europi. Italijanski list Corriere dello Sport piše da Inter neće prodati Perišića za manje od 60 milijuna eura, a takav bi iznos podigao mnogo prašine u svijetu nogometa. Ostaje nam da vidimo da li će Manchester United svoju ponudu povećati za 20 milijuna europskih novčanica i tako bivšeg igrača Wolfsburga dovesti na Old Trafford.

Ako je vjerovati posljednjim informacijama Inter je ponudio nove ugovore nekim svojim igračima, D’Ambrosiju su povećali plaću sa 1,2 na 1,8 milijuna eura sa bonusima. Medel je dobio povišicu sa 1,9 na 2,5 milijuna eura, piše Corriere dello Sport.

Perišić ima ugovor do 2021. godine, a njegova plaća iznosi preko tri milijuna eura, te je uključena odštetna klauzula.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!