NaslovnicaVijestiInter sprema ponudu od 50 miliona eura za zvijezdu Bayern Munchena

Inter sprema ponudu od 50 miliona eura za zvijezdu Bayern Munchena

Prema pisanju La Gazette dello Sport Inter sprema ponudu vrijednu 50 miliona eura za veznjaka Bayern Munchena Artura Vidala.

Inter sprema ponudu od 50 miliona eura za Vidala

Trener Nerazzurra Luciano Spalletti je navodno poručio bogatim vlasnicima kluba da mu je potreban veznjak svjetske klase kako bi njegov tim izborio Ligu prvaka, te postao prijetnja Juventusu u Seriji A.

Kako navode talijanski mediji, nakon što je Interov veliki rival AC Milan potrošio već preko 180 miliona eura eura na pojačanja ovog ljeta, Interovi vlasnici žele dokazati da i oni mogu privući zvijezde u klub.

Bivši igrač Juventusa je osvojio dvije uzastopne titule prvaka Bundeslige otkako je stigao u bavarski klub 2015. godine, a svojim nastupima iz prošle sezone je privukao pažnju i Chelseaja i Manchester Uniteda.

Međutim, uprkos interesu mnogih klubova, čelnici Bayerna nemaju namjeru prodati jednog od najboljih igrača.

Povodom špekulacija o mogućem odlasku Čileanca sa Allianz Arene ovog ljeta, trener Bayerna Carlo Ancelotti je rekao: “Nema šanse da Vidal ode. On je naš igrač i imam puno povjerenja u njega. Znam da postoje špekulacije i na njih smo navikli. Sto posto će ostati s nama, siguran sam u to.”

Vidal se nije oglasio povodom svega, a ostaje da vidimo hoće li ga kineski vlasnici Intera privući svojim novcem da se vrati u Seriju A.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!