NaslovnicaVijestiIntervju - Ivan Rakitić

Intervju – Ivan Rakitić

rakitic intervju

Zvijezda Barcelone i hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić jučer je povodom sponzorskih obveza za Adidas bio u glavnom gradu Hrvatske gdje se ujedno i prošetao najbolji Adventom u Europi u društvu svoje supruge Raquel.

Rakitić je bio u Zagrebu kao ‘Adidasov maneken’ na otvaranju prodavaonice sportske opreme u centru Zagreba gdje je zajedno sa ponekim igračima Dinama dijelio autograme te se slikao sa obožavateljima koji su posjetili novu prodavaonicu Adidasa.

Barcelonina zvijezda nije imala previše vremena jer je posjet Zagrebu bio prvenstveno poslovnog karatkera, no ipak je rekao koju riječ o nekim zanimljivim temama.

Ždrijeb Barcelona – Chelsea

“Nekoliko je zanimljivih parova u Ligi prvaka, ovo je jedan od najzanimljivijih. Bit će neizvjesno, međutim, daleko je to još, bit će vremena za pripremu. Idemo utakmicu po utakmicu, u svakoj želimo pobijediti.”

El Clasico dva dana prije Božića

“Datum nije baš dobar, nekome će blagdani biti tužni, ha-ha. Šalim se, još jedna velika utakmica, mi pamtimo i lijepe trenutke iz Madrida, sigurno ćemo i ovaj put igrati na pobjedu, bio bi to lijepi kraj godine.”

Je li Barcelona odlaskom Neymara postala još jača? Do sada je bez poraza…

“Neymar je jedan od najboljih igrača na svijetu, sad je u PSG-u i moramo bez njega. Vrlo često ne mora značiti da će 10 najboljih igrača svijeta činiti i najbolju momčad. Mi smo dosad uspjeli nadoknaditi njegov odlazak, momčadskim zalaganjem, zajednički. Trudimo se u svakoj utakmici, pobjeđujemo.”

O izborniku Daliću i ždrijebu za Svjetsko prvenestvo

“Zahvalio bih prvenstveno bivšem izborniku, došla je kasnije promjena s novim izbornikom. Nije bilo jednostavno, praktički smo se u upoznali na aerodromu za Kijev. Nije slučajno da je radio šest, sedam godina van Hrvatske, tu se probio, maksimalno je spreman, ne postoji detalj koji prepušta slučajnosti. Imamo pravog izbornika i stožer, naše želje su maksimalne.”

“Mogla je skupina biti i lakša. Ali, tako je ispalo, imamo teške suparnike, no i mi smo snažni i znamo koje su naše mogućnosti. Želimo napraviti pravi rezultat, ova momčad to može i s tom namjerom idemo u Rusiju. Imamo dovoljno vremena da se dobro pripremimo, analiziramo suparnike, ne sumnjam da ćemo na SP-u ostaviti trag.”

Za kraj, priča koja je oduševila svijet. Kako je završila priča s Buffon?

“Imali smo jako lijep i emotivan razgovor prije i poslije utakmice, na terenu i u svlačionici. Donio mi je dres, ispisao ga posebnim rečenicama za mene i imat će lijepo mjesto kod mene doma.”

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!