NaslovnicaVijestiInvazija Arapskih igrača: U jednom danu čak devetorica nogometaša završilo u Španjolskoj...

Invazija Arapskih igrača: U jednom danu čak devetorica nogometaša završilo u Španjolskoj ligi

U nedjelju je nekoliko španjolskih klubova iz prve i druge lige objavilo dolazak devet nogometaša iz Saudijske Arabije u njihove klubove. Trojica nogometaša su članovi A reprezentacije Saudijske Arabije. Uprava španjolske La lige, u listopadu prošle godine, pristala je surađivati ​​s tzv. Super Sport Officeom Saudijske Arabije (GSA) i Nogometnom ligom Saudijske Arabije, koja je jučer dobila i prve rezultate.

Invazija Arapskih igrača

Na gala eventu u Rijadu, imenovana su devetorica igrača, koja će igrati u Španjolskoj do kraja ove godine. Zanimljiv podatak je tad, da su devetorica nogometaša u Španiji završila u manje od jednom satu. Tri španjolska prvoligaša dobila su značajna pojačanja u vidu tri važna člana reprezentacije Saudijske Arabije.

Tako je Leganes pojačao Yahio Al-Shehrij, s Fahadom Muwalladom ugovor je potpisao Levante, a Villarreal je pojačao Salman Al Dawsari. Novi igrači iz Saudijske Arabije također su najavili drugoligaši Numancia, Rayo Vallecano, Sporting Gijon i Valladolid. Igrači su odabrani intezivnom skauting selekcijom.

>> Transfer glasine: Arsenal pronašao zamjenu za Alexisa, Real se ponovo okreće novom golmanu, Liverpool kupuje u Dortmundu

Što stoji iza masovne arapske migracije u La Ligi?

Migriranje igrača iz Saudijske Arabije dio je programa koji će arapskim nogometašima omogućiti kvalitetnu obuku u španjolskim klubovima, a GSA se nada da će to također ubrzati njihov razvoj.

[su_bonus]

“Mladi igrači žele biti u mogućnosti da igraju na najvišoj razini. Dugoročni cilj GSA je podići nogomet u Saudijskoj Arabiji na višu razinu i stvoriti novu generaciju igrača”, rekao je predsjednik Turky Al-Alsheikh.

Motiv španjolske lige je, naravno, vrlo jasan. Dovesti španjolski nogomet bliže bogatom arapskom tržištu i ući u nove ugovore kako bi donio svjež i uvijek poželjan arapski kapital španjolskom nogometu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!