NaslovnicaVijestiInzaghi: On bi mogao postati bolji igrač od Pogbe

Inzaghi: On bi mogao postati bolji igrač od Pogbe

Trener Lazija, Simone Inzaghi, izjavio je danas kako se nada da će Sergej Milinković-Savić postati bolji igrač nego Paul Pogba.

Talijanski mediji danas su izvijestili da je Paris Saint-Germain spreman ponuditi 170 milijuna eura za srpskog nogometaša.

Mladi Srbin ove je sezone odigrao 1637 minute u dresu Lazija, a pri tome je upisao 7 golova te 3 asistencije i može se reći kako je uz Immobilea i de Vrija najbolji igrač Lazija, ali i definitivno ponajbolji vezni igrač u Italiji ove sezone, a tek su mu 22 godine i ne čudi da je na meti kluba koji hitno treba vrhunskog veznjaka za knock-out fazu Lige prvaka.

[su_no1forfootball]

Inzagi nije želio komentirati te spekulacije, ali nije mogao ni izbjeći razgovor o tome.

“On ima 22 godine i radi dobro, pa je normalno da će privući interesovanje. Često razgovaram s njim, sretan je ovdje. Sretan je u Laziju “, rekao je Inzaghi talijanskim medijima.

NEVJEROVATNO: Šta je uradio igrač Feynoorda na poluvremenu pa zbog toga dobio suspenziju od kluba?

Transfer glasine: Bonucci se seli na Otok, PSG šalje ponudu od 170 miliona za veznjaka, Pulišić napušta Dortmund

Rekao je da je sretan kada su veliki klubovi zainteresirani za Laziove igrače.

“To znači da smo dobri … Sergej je prošle godine potpisao novi ugovor s nama. Riječ je o vrlo mladom igraču koji ima kvalitetu. Nadam se da će postati još bolji, bolji od Pogbe, koji je svakako jedan od najboljih”, rekao je Inzaghi.

Sergej Milinković-Savić je svoju nogometnu karijeru počeo u Vojvodini gdje je igrao sve do 2014. godine, a zatim prešao u belgijski Genk za milijun eura odštete.

U Genku je igrao jednu sezonu, a zatim prelazi u talijanski klub za 9 milijuna eura. Nastupa i za srbijansku reprezentaciju s kojom je 2015. godine osvojio Svjetsko prvenstvo (U20 reprezentacija).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!