NaslovnicaVijestiInzaghi bivši, Mihajlović novi trener

Inzaghi bivši, Mihajlović novi trener

Milan je po brzom postupku danas smjenio Pippa Inzaghija koji nije pristao na sporazumni raskid ugovora, nakon što je samo jednu sezonu vodio Milan i završio na 10. mjestu, pa tako ostao i bez Europe. Klub koji je posljednjih godina pravi potrošač trenera, sve redom bivših igrača i neiskusnih trenera, sada se odlučio za malo drugačiji pristup i doveo jednog od traženijih mladih trenera u Europi, srpskog stručnjaka Sinišu Mihajlovića.

sinisa-mihajlovic

Tako je Mihajlović odmah nakon otkaza Super Pippu, imenovan novim trenerom. Sve je to dio plana Silvija Berlusconija koji uz pomoć investitora želi Milan vratiti u sam vrh Talijanskog i Europskog nogometa, pa su tako osim trenera u potjeri za nekim vrlo zvučnim pojačanjima, a prvo je Jackson Martinez.

Mihajlović je inače u igračkoj karijeri nakon Crvene Zvezde igrao u nizu talijaskih klubova kao što su Roma, Sampdorija, Lazio i Inter. Trenersku karijeru započeo je kao pomoćni trener Roberta Mancinija u Milanovom gradskom rivalu Interu, pa je nakon toga samostalno vodio Bolognu, Cataniu i Fiorentinu, da bi nakon toga preuzeo Srbiju, a posljednji posao prije preuzimanja Milana bio mu je u Sampdoriji.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Nadamo se da će Mihajlović uz pojačanja uspijeti vratiti Milan u vrh talijanskog nogometa, te da neće završiti kao Inzaghi ili Seedorf kao žrtveno janje za lošu klupsku politiku.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!