NaslovnicaVijestiIsco odgovorio na špekulacije o prelasku u Barcelonu

Isco odgovorio na špekulacije o prelasku u Barcelonu

Veznjak Real Madrida Isco izjavio je da špekulacije o njegovom navodnom odlasku u Barcelonu nisu istinite.

Isco odgovorio na špekulacije o prelasku u Barcelonu

Budućnost španjolskog reprezentativca na Santiago Bernabeuu je glavna teme u posljednjih par sedmica, a glavni razlog je mala minutaža koju dobija kod novog trenera Zinedinea Zidanea.

Katalonski klub mu je navodno ponudio čak 20 miliona eura bonusa ukoliko odbije produžiti ugovor sa Real Madridom, te u Barcelonu dođe kao slobodan igrač 2018. godine.

O Iscovom potencijalnom dolasku u Barcu su pričali Andres Iniesta, Denis Suarez i Luis Suarez, i svi oni ne bi imali ništa protiv toga. Međutim, Isco inzistira da nema istine u tim špekulacijama, te smatra da je ta priča izmišljena.

“Mi smo izloženi ovome sve vrijeme. Špekulacije ne prestaju iz dana u dan, tako da smo navikli na to.”

“Sada kada je reprezentativna pauza i nema puno dešavanja, pojavljuju se špekulacije. Ja pričam samo na terenu i pokušavam učiniti sve što mogu za svoj tim.”

Od 22 ligaška nastupa ove sezone, 24-godišnjak je samo u 13 počeo utakmicu od prve minute, a samo tri puta je odigrao svih 90 minuta. Ipak, unatoč maloj minutaži, on igra dobro ove sezone.

Postigao je šest golova, kreirao 27 prilika, podijelio pet asistencija (treći najbolji asistent u timu), imao 21 uspješan dribling i tačnost dodavanja od 89% u La Ligi.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!