NaslovnicaVijestiIsco sretan u Real Madridu uprkos glasinama o odlasku

Isco sretan u Real Madridu uprkos glasinama o odlasku

Isco sretan u Real Madridu uprkos glasinama o odlasku. Izvješća su povezala španjolskog internacionalca sa transferom u prvaka Serije A, ali nema planova o odlasku kaže Isco, već se priprema za Clasico.

Isco sretan

Real Madridov Isco je inzistirao na tome kako je sretan u glavnom gradu Španjolske usred glasina koje ga povezuju sa prelaskom u Juventus.

Španjolski internacionalac Isco je navodno meta ekipe iz Serije A, zajedno sa Paris Saint Germainovim Edinson Cavanijem.

Međutim, sa dvije godine koje još ima u ugovoru sa Real Madridom, Isco je dodao kako nema namjeru da napusti Santiago Bernabeu u skorije vrijeme.

“Hoću li otići u Juventus? Ja sam vrlo sretan u Madridu”, rekao je 23-godišnjak za Cadena Cope.

“Želim odraditi svoje dvije godine koje su mi ostale u ugovoru.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Madrid se suočava sa Barcelonom na Camp Nou u La Ligi u subotu i bit će u potrazi za svojom prvom gostujućom pobjedom u El Clasicu u ligi od travnja 2012. godine.

“Moramo se vratiti u subotu protiv Barcelone zbog lošeg imidža koje smo dobili nakon utakmice na Santiago Bernabeu, koju smo izgubili rezultatom od 4-0 u decembru”, rekao je Isco.

“Spreman sam za Clasico. Nisam igrao puno, a nisam ni umoran. Za pobjedu na Camp Nou će biti potrebna velika moralna injekcija.”

“Ljudi ne bi trebali zaboraviti da smo i mi živi i da imamo ekipu u Ligi prvaka koja se bori za trofej,” dodao je Isco.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!