NaslovnicaVijestiIskustvo - ključni faktor uspjeha u Ligi prvaka

Iskustvo – ključni faktor uspjeha u Ligi prvaka

U večerašnjoj uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka Juventus je slavio protiv Tottenhama koji je veći dio utakmice bio bolji protivnik na prepunom Wembleyju. U večerašnjoj utakmici Tottenham Spursa i Juventusa momčad iz Torina pokazala je svijetu zašto su oni top 5 najboljih momčadi u Europi.

Riječ je momčadi koja je igrala finale Lige prvaka 2015. i 2017. godine, ali mnogi smatraju da ‘Stara dama’ od odlaska Bonuccija više nije momčad za velike domete, no danas su svima pokazali suprotno. Tottenham je u prvih 65 minuta bio bolji protivnik, a onda se pojavio Gonzalo Higuain i u 3 minute zabio i asistirao! Riječ je igraču koji je plaćen 90 milijuna eura i doveden je zbog ovakvih utakmica. Od te 67. minute Juventus se zatvorio i kontrolirao utakmicu, Spursi su se trudili, ali granita obrana Bianconera nije popustila i Juventus se pridružio Realu, Cityju i Liverpoolu u četvrtfinalu Lige prvaka!

[su_bet365_app]

Iskustvo je ključan faktor uspjeha u Ligi prvaka

Iskustvo, ali i kompaktnost momčadi ključni su faktori uspjeha u Ligi prvaka. Gledali smo mnoge dobre momčadi u ligama petice koji nikad nisu ostvarili uspjeh u Europi, a aktualni primjeri su Tottenham Hotspur i PSG koji imaju sjajne momčadi i igraju jako atraktivan nogomet, ali nemaju iskustvo pobjeđivanja u najelitnijem klupskom natjecanju. Tottenham nema iskustvo osvajanja trofeja, riječ je o timu koji igra dobar nogomet, ali nemaju pobjednički mentalitet poput europskih divova – Real Madrida, Barcelone, Bayerna, Milana ili Juventusa.

[su_champions_league]

Kada je riječ o Ligi prvaka teško je oteti se dojmu da klupska tradicija ipak nešto znači, europski velikani čak i u najtežim trenucima u Ligi prvaka izgledaju dobro. Ali još je posebnije kako momčadi zrelih igrača često pobijede i kada su inferiorni, poput Chelseaja koji je osvojio Ligu prvaka 2012, ili Reala koji i u ovom teškom trenutku bez većih problema izbaci PSG-a. Čisti primjer danas je i utakmica u kojoj se Juventus nakon prvog gola nije povukao jer je namirisao krv, kroz 3 minute zabio dva gola i znali su da je prolaz njihov! Pochettinu se ne može zamijeriti puno. Momčad je bila odlično pripremljena, ali to je mlada momčad koja nema iskustvo igranja na ovoj razini i Juve je to iskoristi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!