NaslovnicaVijestiDani Alves izašao iz zatvora u Španjolskoj, skupio milijun eura i platio...

Dani Alves izašao iz zatvora u Španjolskoj, skupio milijun eura i platio jamčevinu

Danas će slavni brazilski nogometaš Dani Alves izaći iz zatvora nakon što je uspio skupiti milijun eura potrebnih za jamčevinu. Prema informacijama Marce, sud u Barceloni pristao je privremeno osloboditi Alvesa te će Brazilac danas napustiti zatvor Brians 2.

Bivši nogometaš Barcelone mjesecima je tražio od suda da ga prijevremeno pusti na slobodu, ali su njegovi zahtjevi uvijek bili odbijeni zbog straha od bjekstva s obzirom na bogatstvo i visoku kupovnu moć Alvesa. Nadalje, s obzirom na nedostatak sporazuma o izručenju između Brazila i Španjolske, Ministarstvo pravosuđa ranije je odlučilo zadržati ga u zatvoru, ali su sada popustili.

Još uvijek nije poznato odakle Alvesu novac, jer je Neymarova obitelj odbila pomoći, iako se ranije tvrdilo da je upravo Neymar dao novac bivšem suigraču iz Barcelone.

Napomenimo, Alves je osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog seksualnog napada u Barceloni 30. prosinca 2022. Sada će biti na slobodi dok se ne donese pravomoćna presuda.

Inače, Dani Alves nikada službeno nije objavio kraj svoje karijere, ali očito je da je završio s profesionalnim igranjem nogometa na najvišoj razini. Posljednji klub u kojem je nastupao bio je meksički UNAM, dok je prije toga igrao za klubove poput Barcelone, Sao Paula, PSG-a, Juventusa, Seville i Bahije. Najznačajniji period u svojoj karijeri proveo je u Barceloni, gdje je upisao 408 nastupa. Sa 43 osvojena trofeja tijekom karijere, spada među najtrofejnije nogometaše u povijesti. Također, ima 126 nastupa za brazilsku nogometnu reprezentaciju.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!