NaslovnicaVijestiIspovijest bivšeg suca: Ibrahimović je lud, nadam se da to stvarno ne...

Ispovijest bivšeg suca: Ibrahimović je lud, nadam se da to stvarno ne misli!

Nekadašnji sudija Ligue 1 Tony Chapron kazao je da Zlatan Ibrahimović nema poštovanja prema sudijama, saigračima i protivničkim igračima.

“Ibrahimović je veoma iritantan tip”, istakao je Chapron i dodao:

“Nisu u pitanju samo sudije, on se konstantno ljutio na svoje saigrače i ulazio je u svađu sa protivnicima. On je lud. Zbog njega se nadam da je to bio samo dio predstave. Toliko je ludih stvari govorio, nadam se da to ne misli”.

Francuz se prisjeća meča između PSG-a i Lorienta, na kome je Ibrahimović postigao het-trik. Tada je Šveđanin došao do sudije, dao znak prstima i doviknuo mu – “Loptu”.

“To je pitanje vaspitanja i manjak poštovanja”.

Chapron je svoju karijeru morao da završi u januaru ove godine pošto ga je nogometni savez Francuske suspendovao zbog incidenta koji se desio na utakmici između Nantesa i PSG-a. Pošto je posle kontakta sa Diegom Carlosom pao na zemlju, Chapron je odreagovao i nogom udario krilo Nantesa.

“Nisam želio da ga udarim. Šteta je jer sam svoju karijeru završio na toj utakmici, u toj situaciji. Teško je prihvatiti to pošto sam sudio 1500 mečeva. To je bila refleksna reakcija u trenutku. Ja sam čovjek, osjetio sam bol i bio sam uplašen. Bio sam umoran, ali ne i agresivan”, rekao je tim povodom Chapron.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!