NaslovnicaVijestiIvan Perišić nakon Svjetskog prvenstva ide u jedan od najjačih klubova Europe?

Ivan Perišić nakon Svjetskog prvenstva ide u jedan od najjačih klubova Europe?

Kako pišu mediji iz Italije – Ivan Perišić na meti je Bayern Munchnea! Njegova situacija u Inter na početku je sezone bila bajka – nije otišao u Manchester United nego je postao junak navijača i uz Icardija glavna zvijezda u Interu, no navodno je upao u svađu sa Icardijem, a i njegove igru više nisu tako sjajne kao na početku sezone.

Ivan Perisic

No, Ivan nema razloga za tugu jer na vrata mu navodno kuca Bayern Munchen. Direktor Bayern Munchena Karl-Heinz Rummenigge u intervjuu za njemačke medije rekao je da klub ovog ljeta neće produžiti ugovore s Franckom Riberyjem i Arjenom Robbenom.

[su_bonus]

Ribery i Robben obojica imaju 34 godine i na zalazu su karijere, obojica imaju ugovor do kraja šestog mjeseca i tada postaju slobodni igrači. Njihove ozljede jednostavno su postale prečeste i uprava Bayerna odlučila je potražiti nove igrače. Već su ovog ljeta doveli Jamesa na ‘desetku’ te 23-ogodišnjeg Tolissa, ali imaju i sjajnih igrača poput Thiaga, Mullera, Comana, no Bayern ima takvu igru da im treba više igrača poput Comana, pravih okomitih krilnih napadača.

Tu u priču dolazi Ivan Perišić, 29-ogodišnji krilni napadač Inter Milana i jedan od glavnih igrača hrvatske nogometne reprezentacije. Nije uobičajeno za Bayern da dovodi igrača u tim godinama, no Bayern je poznat kao klub koji ne voli davati velike cifre od 70 ili 80 milijuna eura za igrača, a danas većina mladih vrhunskih igrača toliko vrijedi. Možda tu leži razlog zašto bi doveli Perišića. Perišić je već igrao u Bundesligi, branio je boje Borussije Dortmund, jezik i kultura su mu poznati, a može se reći i kako Bayernov stil igre odgovara Perišiću.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ivan Perišić igrač je nevjerojatne fizičke spreme i gotovo nikad nije ozlijeđen, primjerice samo ove sezone on je u okviru Serie A odigrao 2070 minuta, a Robben i Ribery u okviru Bundeslige skupa su odigrali tek 1697 minuta. Iako su Ribery i Robben tek godinu dana stariji od Cristiana Ronalda, to više nisu igrači od kojih se računa da povuku Bayern do titule prvaka Europe, nisu više prve zvijezde – njih dvojica skupa su ove sezone u Ligi prvaka ostvarili tek jednu asistenciju (Robbenova asistencija), a nisu postigli niti jedan gol.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!