NaslovnicaVijestiIvan Rakitić komentarisao mogući odlazak Andresa Inieste

Ivan Rakitić komentarisao mogući odlazak Andresa Inieste

Hrvatski reprezentativac i vezni igrač Barcelone Ivan Rakitić priznao je kako ga plaši pomisao o odlasku Andresa Inieste iz kluba.

Rakitić o odlasku Inieste

U posljednjih nekoliko dana pojavile su se špekulacije kako je Andres dobio ponudu kineskog Tianjin Quanjiana, te da razmišlja o odlasku, unatoč tome što je početkom sezone potpisao novi ugovor sa Blaugranom, po kojem bi do kraja karijere trebao ostati na Camp Nouu.

Rakitić je povodom svega rekao: “Da li sam uplašen zbog mogućeg odlaska Inieste? Jako. Ne želim da ode zbog svega što je učinio za ovaj klub. Prije par dana smo pili bocu vina i vidio sam taj gol koji je postigao (2009 protiv Chelseaja). Nije samo u pitanju ono što radi na terenu, već i u svlačionici, kao i izvan terena. On je vrlo važna osoba za mene i veliki prijatelj. Nadam se da će ostati s nama još dugi niz godina. Međutim, kao prijatelju, želim mu da bude sretan i, što god odlučio u budućnosti, uvijek ću biti uz njega.”

Rakitić i Iniesta će po svemu sudeći započeti večerašnju utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Chelseaja uz Sergija Busquetsa, te Paulinha ili Andrea Gomesa. Tu formaciju 4-4-2 je njihov tim počeo koristiti od dolaska novog trenera Ernestea Valverdea, a Rakitić priznaje da bi sada bilo jako teško vratiti se na formaciju sa trojicom u veznom redu.

[su_champions_league]

“Sasvim je drugačije kad igrate sa tri napadača i, kao sada, sa dva. Drugačije je kad imate Neymara u timu. Trenutno smo bez njega tako da možemo igrati više na sredini terena, lakše je zatvoriti pristup našem golu. Sad je normalno da imamo četiri vezna igrača na terenu, tako da igranje sa tri igrača ponovo bi bilo teško.”

Također je komentarisao i utakmicu protiv Chelseaja: “Bilo koji trenutak je loš trenutak za igranje protiv Chelseaja. Oni su kvalitetni sve vrijeme. Možda nisu imali dobar početak godine, ali su se opet poboljšali. Imaju dobre igrače u napadu, Hazarda, Moratu, Girouda i Pedra.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!