NaslovnicaVijestiIVAN RAKITIĆ KONAČNO OTKRIO: Evo gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru!

IVAN RAKITIĆ KONAČNO OTKRIO: Evo gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru!

Veznjak i zvijezda Barcelone Ivan Rakitić otkrio je kako ne isključuje mogućnost povratka u Bundesligu jednog dana, izjavivši kako je nogomet u Njemačkoj nešto posebno. Hrvatski reprezentativac je tamo proveo tri sezone nastupajući u dresu Schalkea, za koji je na ukupno 135 utakmica postigao 16 golova, prije nego što je stigao u Sevillu 2011. godine.

Rakitić želi u Bundesligu

Od tada se razvio u jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji u La Ligi, nakon čega je tri godine kasnije uslijedio transfer na Camp Nou za oko 20 miliona eura. I dok je odbio priliku da napusti Barcelonu prošlog ljeta, kada je navodno interes za njega pokazivao Paris Saint-Germain, priznaje kako je povratak u Njemačku prije završetka karijere i više nego realna opcija.

“Morat ćemo zvati Niku (Kovača), ili možda da vidim sa Manuelom (Neuerom) da li može dogovoriti nešto sa Ulijem Hoenessom”, rekao je kroz Šalu Raketa u intervjuu za Goal, te nastavio: “Bundesliga je uvijek bila nešto posebno za mene. Uvijek sam ju pratio kao dječak, a kasnije sam i igrao tamo tri godine. Vrijeme provedeno u Schalkeu je bilo posebno, vidjet ćemo hoću li se opet vratiti. Ukoliko se to desi, taj transfer će morati odgovarati svim stranama. Bundesliga je još uvijek jedna od vodećih liga na svijetu, i uz Bayern, Dortmund i Schalke tamo je još nekoliko vrhunskih timova.”

Za sada, on ostaje vjeran Barci, s kojom ima ugovor do kraja sezone 2020/21. Kako priznaje, nada se da će surađivati sa trenerom Ernestom Valverdeom još dugo vremena. O španjolskom stručnjaku je rekao: “Valverde je miran, pravi radnik. Brine o svim detaljima, uvijek želi najbolje za cijeli tim. Vjerujem mu i znam što želi i očekuje od mene. Slažemo se jako dobro i imamo sličnu viziju nogometa. Osobno, sretan sam što me on trenira. Najbolje bi bilo da klub odluči produžiti njegov ugovor.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!