NaslovnicaVijestiIvan Rakitić otkrio što je Lionel Messi radio u posljednje vrijeme -...

Ivan Rakitić otkrio što je Lionel Messi radio u posljednje vrijeme – ovo će alarmirati Chelsea!

Kao i kod većine Barceloninih utakmica, Lionel Messi će biti središte pozornosti kada Blaugrana stigne na Stamford Bridge da se suoči sa Chelseajem večeras.

Ivan Rakitić otkrio

Međutim, ovaj put, to nije zato što je većinu karijere proveo dominirajući Plavcima, nego to što nije uspio postići gol protiv njih u osam pokušaja.

Chelsea je jedini klub koji ga je zadržao, zajedno sa Rubin Kazanom na drugom mjestu sa impresivnim nizom od četiri utakmice bez primanja gola od Messija.

On je promašio penal protiv engleskih divova još u 2012. godini, kada je Chelsea podigao trofej i želio bi okončati svoj loš niz protiv njih.

[su_live_koeficijenti]

Messi je i ove godine bio prilično dobar igrač, postižući 26 golova i 12 asistencija u 33 konkurentske utakmice ove sezone u Barceloni.

Ispostavilo se da je argentinska zvijezda radila nešto ove sezone kako bi osigurao svoju vrhunsku formu protiv Chelseaja.

Bio je to Ivan Rakitić koji je možda poslao upozorenje za Plavce.

Na pitanje o Messijevom stanju i igri, hrvatski veznjak je rekao: “Messi izgleda vrlo usredotočen, radi jako naporno.”

“Mislim da ga nisam vidio da toliko radi u teretani do sada – stvarno možete vidjeti rezultate.”

“Trenirao je da već neko vrijeme bude u vrhunskoj formi i trebamo ga.”

Veznjak je pohvalio Chelseajevog glavnog igrača Eden Hazarda, prije nego što je ukazao na svoju zabrinutost zbog dugoročne budućnosti Andres Inieste u klubu.

[su_premierleague]

O Hazardu je rekao: “On je najvjerojatnije najbolji igrač Chelseaja, pa moramo biti u potpunosti spremni da ga pokušamo zaustaviti. Vrlo je brz i izazvat će velike probleme za nas kada budemo išli jedan na jedan.”

Onda je Rakitić otkrio nešto zabrinjavajuće o Iniesti: “Zabrinut sam što bi Iniesta mogao napustiti Barcelonu. Ne želim previše razmišljati o toj mogućnosti, a ni navijači to ne žele.”

“Vrlo je važan za mene i on je veliki prijatelj, samo se nadam da ostaje sa nama još mnogo godina, mora slijediti ono što mu srce kaže da učini.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!