NaslovnicaVijestiIvan Rakitić otkrio zašto želi da Real Madrid osvoji Ligu prvaka

Ivan Rakitić otkrio zašto želi da Real Madrid osvoji Ligu prvaka

Vezni igrač Barcelone i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić otkrio je da bi volio da najveći Barcin rival, Real Madrid, osvoji Ligu prvaka zbog njegovog reprezentativnog kolege Luke Modrića.

Ivan Rakitić otkrio zašto želi da Real Madrid osvoji Ligu prvaka

Ove komaentare možda neće najbolje prihvatiti u Kataloniji, posebno nakon što je tim Luisa Enriquea neočekivano ispao u četvrtfinalu Lige prvaka. No, Barcin veznjak se osjeća dovoljno samovujereno da podrži i najvećeg rivala.

U izjavi za španjolski AS, Ivan je rekao: “Volio bih da Real Madrid osvoji Ligu prvaka zbog Luke Modrića. Ukoliko Real dođe do finala Lige prvaka, to bi značilo dodatnu utakmicu za njih, te bi tako Barcelona imala malu prednost u utrci za naslov La Lige.”

Barcelona je lošom formom u posljednjih par tjedana dopustila i Real Madridu, i Atletico Madridu da se ponovo uključe u utrku za titulu.

Tim Zinedinea Zidanea je današnjom pobjedom protiv Raya Vallecana stigao do prvog mjesta i ima bod više od Barcelone i Atletica, koji svoje utakmice igraju nešto kasnije.

Ipak, Barcelona je i dalje u prednosti, jer imaju bolji omjer protiv oba madridska kluba i u slučaju da svi budu imali isti broj bodova, Barcelona će biti prvak. Katalonci su ranije ovog tjedna savladali Deportivo visokim rezultatom 8-0, te podsjetili da i dalje odlučuju o svojoj sudbini.

Sada kad ne igraju u Ligi prvaka, Barcelona i Rakitić će se u potpunosti fokusirati na osvajanje lige i kupa.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!