NaslovnicaVijestiODUŠEVIO KATALONIJU: Evo kako je Ivan Rakitić spustio Cristianu Ronaldo

ODUŠEVIO KATALONIJU: Evo kako je Ivan Rakitić spustio Cristianu Ronaldo

[su_oglas]

Prošle sedmice je Cristiano Ronaldo osvojio svoju petu Zlatnu loptu, koliko ima i napadač Barcelone Leo Messi, a Rakitić je dao zanimljivu izjavu.

Rakitić

Saigrač Messija Ivan Rakitić smatra kako Cristiano Ronaldo nije na levelu na kojem je Argentinac.

Nakon što je osvojio Zlatnu loptu Cristiano Ronaldo je rekao kako je on najbolji igrač na svijetu, te je iznervirao Hrvata, prenosi popularna Marca.

“Ja sam najbolji igrač u historiji nogometa. Nema kompletnijeg igrača od mene. Igram dobro sa obije noge, brz sam, snažan, dobar sa igrom glavom, postižem golove i stvaram asistencije. Ima dosta ljudi koji više preferiraju Neymara ili Messija, ali kažem vam: nema kompletnijeg igrača od mene”, rekao je Cristiano Ronaldo, te dodao:

“Kada sam počeo počeo igrati za Manchester United, počeo sam shvaćati da sam zapravo odličan igrač u odličnoj momčadi. Pored sebe sam imao Giggsa, Rio Ferdinanda, Van Nistelrooya. Tada sam mislio da sam talentiran, mislio sam da mogu osvojiti zlatnu loptu.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Ivan Rakitić je opet rekao drugarčije te smatra da je njegov saigrač najbolji na svijetu.

“Imam veliko poštovanje za Cristiana, ali ipak u mojim očima Leo je jedinstven igrač te je samo jedan najbolji”, kazao je Ivan Rakitić, te dodao:

“Za Cristiana je nesreća što mora da igra u eri sa najboljim igrač u historiji nogometa, a to je moj prijatelj Leo Messi.”

Ekipa Barcelone je trenutno prva na tabeli La Lige sa 39 bodova, dok se kraljevski klub nalazi na četvrtoj poziciji sa 31 osvojenim bodom.

Što se tiče Lige prvaka Real Madrid je za protivnika dobio ekipu PSG-a, dok će Barcelona igrati protiv Chelseaja. Zaista zanimljivi parovi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!