NaslovnicaVijestiIvanović: Sretni smo što je Abramovič otpustio samo Mourinha

Ivanović: Sretni smo što je Abramovič otpustio samo Mourinha

Defanzivac Chelseaja i srpski reprezentativac Branislav Ivanović vjeruje da je Abramovich želio otpustiti i igrače, ali na kraju je srećom otpustio samo trenera Josea Mourinha, nakon veoma lošeg starta sezone.

Sretni smo što je Abramovič otpustio samo Mourinha

“Plavci” su u sezonu ušli vrlo loše, nalazili su se na 16. poziciji u Premier ligi, a navjeću cijenu za to je platio portugalski stručnjak krajem prošle godine.

Dugogodišnji igrač kluba sa Stamford Bridgea Ivanović tvrdi da su igrači ti koji su krivi za loš niz rezultata, a ne Jose Mourinho, te dodaje da razumije Abramovičeve frustracije u takvim situacijama.

“Jose se nije promijenio. Nije promijenio način na koji se priprema za utakmice”, rekao je 32-godišnjak za Daily Mail.

“Nije promijenio odnos prema nama, ništa nije promijenio. Bio je isti kao sa početka. Nogomet je o igračima, treneri nisu na terenu. Igra se 11 na 11. Morate biti bolji od svog protivnika, a mi na početku sezone nismo bili bolji.”

“Igrači su odgovorni za tu situaciju više nego trener. Naravno da je teško u nogometu promijeniti mišljenje i igru svih 25 igrača kroz sezonu. Međutim, mislim da je mogao, Abramovič bi promijenio cijeli tim. Teško je reći da je odgovoran samo jedan čovjek za ovo što se desilo.”

Ivanović tvrdi da su svi igrači psihički bili spremni za početak sezone, a Mourinho je vro dobro objasnio koliko će teško biti zadržati titulu.

“Nismo znali što je pošlo po zlu. Nitko u klubu nije znao što se događa. Prošlu sezonu smo završili sjajno, osvojili smo trofej. Znali smo koliko je teško bilo.”

Chelsea je trenutno na nizu od 11 utakmica bez poraza u Premier ligi. Nalaze se na 10. mjestu nakon što su slavili protiv Norwich Cityja u utorak.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!