NaslovnicaVijestiIvanović: Sretni smo što je Abramović otpustio samo Mourinha

Ivanović: Sretni smo što je Abramović otpustio samo Mourinha

Sretni smo što je Abramović otpustio samo Mourinha. Portugalski menadžer je otpušten u decembru nakon najgoreg početka odbrane titule ikada u Premier ligi, ali branič Chelseaja kaže da odgovornost ne leži samo na Mourinhovim leđima.

Sretni smo što je Abramović otpustio samo Mourinha

Branič Chelseaja, Branislav Ivanović smatra da je Roman Abramović mogao otpustiti igrače kluba, kao i menadžera Jose Mourinha, jer su i oni krivi onoliko koliko i Mourinho.

Mourinho je bio na udaru zbog užasnog starta Plavaca i otpušten je u decembru, ostavljajući ekipu Chelseaja na 16-oj poziciji na tabeli.

Dugogodišnji igrač Chelseaja, Ivanović je priznao frustracije Abramovića, a je bio veoma strog prema svojim kolegama i rekao je da su oni bili krivi za loše rezultate onoliko koliko i Mourinho, pa možda čak i više.

“Jose se nije mijenjao. On nije mijenjao način na koji nas je pripremao za utakmicu”, rekao je 32-godišnjak za Daily Mail.

“On nije promijenio način na koji se odnosio prema nama. Baš ništa nije mijenjao. Ostao je isti.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Nogomet je uvijek o igračima. Menadžeri nisu na terenu. To je 11 protiv 11. Morate biti bolji nego vaš protivnik i na početku sezone mi to nismo bili.”

“Igrači su najviše odgovorni za tu situaciju nego menadžer. Naravno da je u nogometu teško promijeniti 25 igrača na polovini sezone.”

“Ali, ja mislim da je Abramović imao pri ruci drugih 25 igrača, da bi nas sve zamijenio. Teško je bilo reći da je samo jedan čovjek odgovoran.”

Ivanović tvrdi da su igrači bili spremni mentalno na početku sezone, sa Mourinhom koji im je govorio kako će teško biti povratiti tu titulu.

“Nismo znali šta se pogrešno dešava oko nas”, rekao je Branislav.

“Niko unutar kluba nije znao. Mi smo prošlu sezonu završili brilijantno. Osvojili smo trofej. Znali smo koliko je bilo teško.”

“Jose nam je rekao da je najteža sezona u nogometu, nakon osvajanja titule, zato što svi ostali imaju ekstra motivaciju i svi žele da vas pobijede. Bili smo spremni za to, ali nismo započeli dobro i izgubili smo kontrolu nad našom igrom i umom.”

“Za mene je taj period od tri ili četiri mjeseca bio jedan od najrazočaravajućih perioda u mojoj karijeri. Igrači se nisu mogli nositi sa pritiskom engleskih šampiona.”

Chelsea danas u 16:00h igra protiv Stoke-a na Stamford Bridge-u. Koeficijent na Guus Hiddinkov tim je 1.50, dok je na Stoke 7.50. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 4.50. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Chelsea i ostale timove.

qnuxMoD

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!