NaslovnicaVijestiIvica Olić napušta HSV sljedećeg mjeseca

Ivica Olić napušta HSV sljedećeg mjeseca

Hrvatski napadač Ivica Olić izjavio je da je devedest posto siguran da će napustiti HSV u siječnju zbog nedovoljne minutaže u prvom timu.

Ivica Olic (HSV) Fussball Bundesliga, Hamburger SV - Borussia Moenchengladbach

Otkako je Bruno Labbadia preuzeo kontrolu nad prvim timom, 36-godišnji Olić nije započeo nijednu utakmicu od prve minute u Bundesligi. Mala minutaža za klub znači da bi mogao izgubiti svoje mjesto u reprezentaciji za predstojeće Europsko prvenstvo, koje je na rasporedu sljedeće godine u Francuskoj.

“U potrazi sam za novim rješenjem, i devedeset posto sam siguran da ću napustiti klub ove zime”, izjavio je za njemački Bild.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

“Već sam razgovarao sa trenerom i ponovo ću to učiniti u sljedećih par dana. Sve ću uraditi kako bih sebi osigurao veću minutažu u drugom dijelu sezone. U ovom trenutku mnogo je opcija, otvoren sam za sve, čak i za igranje u drugoj državi.”

Ivica je u HSV stigao u siječnju ove godine iz Wolfsburga, rekavši da je njegov san da završi karijeru u ovom klubu. Međutim, san se pretvorio u noćnu moru. Nastupio je samo šest puta ove sezone, i to svih šest puta je ulazio sa klupe, iako je krajem prošle sezone bio prva opcija u napadu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!