NaslovnicaVijestiIZ BARCELONE NAGOVIJESTILI: Još uvijek nismo odustali od njegovog dovođenja!

IZ BARCELONE NAGOVIJESTILI: Još uvijek nismo odustali od njegovog dovođenja!

Direktor Barcelone Guillermo Amor nagovijestio je kako njegov klub još uvijek nije odustao od dovođenja zvijezde Manchester Uniteda Paula Pogbe.

Barcelona nije odustala od Pogbe

Francuski reprezentativac, koji je ranije ovog ljeta postao prvak svijeta sa ‘Trikolorima’, ponovo se našao u središtu pažnje u posljednjih nekoliko tjedana, s obzirom da engleski mediji pišu kako je ponovo u svađi sa Joseom Mourinhom, unatoč tome što je imenovan kapitenom na utakmici prvog kola Premier lige protiv Leicester Cityja (2-1).

[su_bet365_100bonus]

Nakon te utakmice Pogba je izjavio kako ne može reći kako se zaista osjeća jer bi mogao biti kažnjen, te tako još više pokrenuo špekulacije o mogućem odlasku sa Old Trafforda do kraja prelaznog roka. Za njega već neko vrijeme interes pokazuje španjolski velikan Barcelona, koja po svemu sudeći još uvijek nije odustala od njegovog dovođenja, iako je prelazni rok za klubove iz Premier lige završio prošlog četvrtka, te ‘Crveni vragovi’ neće moći dovesti zamjenu za njega u slučaju da ode.

Međutim, Amor je odbio negirati mogući dolazak 25-godišnjaka do kraja mjeseca. Nakon sinoćnje pobjede Katalonaca protiv Alavesa rezultatom 3-0, on je na pitanje novinara o mogućem dolasku Pogbe rekao: “Trenutno imamo dobar tim da se suočimo sa našim ciljevima, ne znamo što će se dogoditi, ali imamo jak tim. Debitanti su također bili dobri.”

[su_bet365_koeficijenti]

Barcelona je u ovom ljetnom prelaznom roku dovela četiri nova pojačanja za ukupnu cifru od 126 miliona eura. Stigli su veznjaci Arthur iz Gremija za 31 milion eura i Arturo Vidal iz Bayern Munchena za 18 miliona eura, zatim defanzivac Clement Lenglet iz Seville za 36 miliona eura, te krilni igrač Bordeauxa Malcom za 41 milion eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!