NaslovnicaVijestiIz Barcelone potvrdili da zvijezda napušta klub

Iz Barcelone potvrdili da zvijezda napušta klub

Iz Barcelone su potvrdili da je defanzivac Daniel Alves odlučio napustiti klub ovog ljeta, te da je to odluka koju poštuju svi u Barceloni.

Zvijezda napušta klub

33-godišnjak je prošlog ljeta potpisao dvogodišnji ugovor, ali klub će ipak napustiti prije isteka istog. U posljednje vrijeme su se pojavile brojne špekulacije o njegovom odlasku iz kluba, a kao najizglednija njegova sljedeća destinacija navodi se talijanski prvak Juventus.

Sportski direktor katalonskog kluba Robert Fernandez potvrdio je ono što već svi odavno znamo, Brazilac napušta klub u koji je stigao davne 2008. godine i sa kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti.

Alves je u osam godina provedenih u klubu ušao u povijest Barcelone kao jedan od najuspješnijih i najboljih nogometaša koji su zaigrali u Blaugraninom dresu.

Brzonogi defanzivac je u klub stigao iz Seville 2008. godine neposredno prije nego što je Pep Guardiola preuzeo klubu katalonskog diva, te u toj prvoj sezoni odveo tim do triple krune.

Alves je od dolaska u klub osvajao Ligu prvaka, Kup Kralja, La Ligu, UEFA Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo, što dovoljno govori o tome koliko je bio važan igrač svih ovih godina.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!