NaslovnicaVijestiIZ BARCELONE SE OGLASILI: Evo što su rekli o mogućem povratku Neymara...

IZ BARCELONE SE OGLASILI: Evo što su rekli o mogućem povratku Neymara na Camp Nou!

Brazilski reprezentativac i bivša zvijezda Barcelone Neymar trenutno impresionira svojim nastupima u dresu Paris Saint-Germaina.

Barcelona ne želi Neymara

Od dolaska na Park prinčeva prošle godine u transferu vrijednom nevjerovatnih 222 miliona eura, 25-godišnjak dominira u francuskom prvenstvu, gdje je prošle sezone u 20 nastupa postigao 19 golova i podijelio 13 asistencija, dok na početku ove ima osam golova u isto toliko nastupa.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, u posljednje vrijeme pojavile su se špekulacije kako Brazilac nije sretan u dresu Parižana, jer polako pada u sjenu Kyliana Mbappea, koji je jedan od kandidata za osvajanje ovogodišnje Zlatne lopte nakon što je sa Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo, gdje je bio jedan od ključnih igrača ‘Trikolora’.

Neymar se proteklog ljeta povezivao sa odlaskom u redove najvećeg rivala Barcelone Real Madrida, ali do transfera nije došlo. Ipak, u posljednjih nekoliko tjedana počele su kružiti informacije kako bi se on volio vratiti na Camp Nou, koje je takoeđer napustio jer je bio u sjeni Lionela Messija.

Međutim, tu mogućnost je negirao potpredsjednik Barcelone Jordi Cardoner. U intervjuu za katalonske novine Sport, on je rekao: “Nitko iz Barcelonine uprave nije spominjao mogućnost Neymarovog povratka. On je bio taj koji je odlučio otići. Možda bi situacija bila drugačija da mu nismo vjerovali i da ga sada želimo vratiti, ali to se nije dogodilo. U svakom slučaju, ukoliko bismo ga željeli vratiti, uprava bi o tome razgovarala, ali za sada nitko to nije spominjao.”

S druge strane, trener Blaugrane Ernesto Valverde o svemu ovome je rekao: “Neymar trenutno igra za drugi tim, to su samo špekulacija. Trenutno nije ni prelazni rok, tako da ne mogu pričati o tome. Svašta se može dogoditi u nogometu, ali njegov povratak je malo vjerovatan. Ne znam, vidjet ćemo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!