NaslovnicaVijestiIz Bayerna potvrdili da zvijezda tima propušta ostatak sezone zbog povrede na...

Iz Bayerna potvrdili da zvijezda tima propušta ostatak sezone zbog povrede na sinoćnjoj utakmici

Bayern Munchen je na službenoj stranici potvrdio da je Manuel Neuer pretrpio prijelom noge u sinoćnjem porazu protiv Real Madrida, te će propustiti ostatak sezone.

Iz Bayerna potvrdili da je povrijeđen Manuel Neuer

Cristiano Ronaldo je u sinoćnjoj utakmici punoj kontroverznih sudijskih odluka postigao hat-trick te tako odveo kraljevski klub u polufinale Lige prvaka.

Baš kad se činilo da stvari ne mogu biti gore po Bayern, bavarski klub je danas potvrdio da se Neuer sinoć povrijedio te će izbivati sa terena do kraja sezone.

Prema službenom izviješću Neuer bi mogao izbivati od šest do osam sedmica. Sezona u Bundesligi azvršava 20. maja, dok će finale njemačkog kupa, u kojem bi Bayern mogao igrati, biti sedmicu dana kasnije.

31-godišnjak se povrijedio u produžecima sinoćnje utakmice, gdje je njegov tim pretpio pravi debakl sa igračem manje na terenu, te je ukupnim rezultatom 6-3 ispao iz natjecanja.

Veznjak bavarskog kluba Arturo Vidal je dobio kontroverzan crveni karton u 84. minuti, a u produžecima je Crstiano Ronaldo postigao pogodak iz čiste ofsajd pozicije.

Sinoć su svoje posljednje utakmice u Ligi prvaka odigrali legendarni Philipp Lahm i Xabi Alonso, koji su ranije ove sezone potvrdili da im je ovo posljednja sezona, te da se povlače iz nogometa.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!