NaslovnicaVijestiIz Bordeauxa se oglasili povodom budućnosti Malcoma

Iz Bordeauxa se oglasili povodom budućnosti Malcoma

U Bordeauxu su uvjereni kako žele zadržati zvijezdu tima Malcoma, bez obzira na interes mnogih klubova u ovom zimskom prelaznom roku.

Iz Bordeauxa se oglasili povodom budućnosti Malcoma

Brazilac se već duže vrijeme povezuje sa dolaskom u Premier ligu, odnosno u Arsenal, a trener ‘Topnika’ Arsene Wenger jučer je izjavio kako još uvijek “nema ničeg konkretnog” u vezi interesa njegovog kluba za Malcoma, koji je navodno trebao doći u Premier ligu za 50 miliona eura kao zamjena za Alexisa Sancheza.

U Bordeaxu su ipak spremni odbiti svaku ponudu koju dobiju za svog najboljeg strijelca, koji je postigao sedam golova u francuskom prvenstvu ove sezone.

“Malcom neće otići iz Bordeauxa”, izjavio je Nicolas de Tavernost, predsjednik izvršnog odbora TV kanala M6, koji je u vlasništvu M6 grupe, baš kao i francuski klub.

On je tako samo potvrdio ono što je nedavno rekao i Stephane Martin, predsjednik Bordeauxa. Naime, Stephane Martin je u izjavi za L’Equipe rekao kako njegov klub trenutno ne pregovara ni jednim drugim klubom, te je priznao kako se drže politike zadržavanja svih igrača u trenutnom prelaznom roku. Unatoč tome, Malcomov agent je nagovijestio kako bi njegov klijent ipak mogao preseliti u klub iz sjevernog Londona.

Naime, na objavi koju je jučer postavio na svoj instagram profil, Luis Fernando Menezes Garcia je ‘lajkovao’ jedan od komentara koji glasi “Arsenalov igrač? Kliknite ‘sviđa mi se’ ako se slažete”.

Troyes

Objavu dijeli Luis Fenando Menezes Garcia (@luisfernandomenezesgarcia)

Malcom je postigao 15 golova u 68 odigranih ligaških utakmcia otkako je stigao u Bordeaux iz Corinthiansa u januaru/siječnju 2016. godine za pet miliona eura.

S druge strane, Alexis Sanchez jučer uopšte nije bio pozvan za utakmicu protiv Bournemoutha, na kojoj je njegov tim poražen rezultatom 2-1. Uprkos tome što je njegov odlazak već riješena stvar, još uvijek nije poznato u koji klub će otići. U posljednjih nekoliko dana u utrku za njegovo dovođenje su se uključili Manchester United i Liverpool, nakon što je Manchester City navodno odustao od njegovih usluga.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!