NaslovnicaVijestiIz dana provedenih u Unitedu: Memphis Depay OTKRIO nevjerovatnu stvar vezanu za...

Iz dana provedenih u Unitedu: Memphis Depay OTKRIO nevjerovatnu stvar vezanu za Luisa Van Gaala!

Memphis Depay, bivši član Manchester Uniteda, otkrio je da je želio poboljšati neke od atributa u svojoj igri s individualnim treninzima kada je trener kluba bio Van Gaal ali je sa druge strane dobio neočekivan odgovor.

Sjajni nizozemski napadač Memphis Depay briljira u dresu Lyona i nizozemske reprezentacije, ali mu ipak nije bilo suđeno postati zvijezda engleskog velikana Manchester United. Crveni vragovi su imali velike planove za njega, te je kao član PSV odbio ponude nekoliko europskih velikana, ali na Old Traffordu, Depay nije našao zajednički jezik sa svojim sunarodnjakom Louisom van Gaalom.

Depay je u intervjuu za The Sunday Times govorio o svojoj suradnji s Van Gaalom a između ostalog je otkrio da je Van Gaal kod njega mrzio što je želio ostajati nakon treninga i raditi na induvidualnim sposobnostima.

Mirror: Prvi FAVORIT za klupu Uniteda već dvije godine BEZ KLUBA!

„Jednom prilikom sam želio ostati nakon treninga i vježbati centaršuteve sa lijevom nogom tako da sam sa Giggsom napravio plan dodatnih treninga a Van Gaal me pozvao u svoj ured i pitao me: “Zašto to radiš?”. Rekao sam mu da bih želio poboljšati svoje centaršuteve. On je odgovorio da su moji centaršputevi već dovoljno dobri a da je problem u mojoj glavi. Nije volio da treniram duže. Tada nisam igrao te sam želio pokazati koliku imam želju kako bi dobio priliku “, rekao je Depay.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!