NaslovnicaVijestiIz Juventusa se konačno oglasili povodom mogućeg dolaska Emrea Cana

Iz Juventusa se konačno oglasili povodom mogućeg dolaska Emrea Cana

Izvršni direktor Juventusa Giuseppe Marotta izjavio je kako će njegov klub učiniti sve da dovede veznjaka Liverpoola Emrea Cana.

Juventus potvrdio interes za Cana

Početkom zimskog prelaznog roka pojavile su se informacije kako će njemački reprezentativac otići besplatno u Juventus na kraju sezone, nakon što mu istekne ugovor sa ‘Redsima’, a to je danas potvrdio i Marotta.

On je priznao kako ima namjeru dovesti igrača u klub iz Torina sljedećeg ljeta, te da trenutno pregovara s njim.

“Emre Can je igrač čiji ugovor ističe, tako da nam to daje zeleno svjetlo da započnemo pregovore s njim i to smo i učinili. Ne mogu reći hoće li potpisati novi ugovor s Liverpoolom, ali mogu reći da ćemo učiniti sve što možemo da ga dovedemo. Očito je kako moramo poštovati ono što igrač želi.”

Ranije ovog tjedna, Can je dao nadu navijačima kluba sa Anfielda kako će potpisati novi ugovor, ali još uvijek ništa nije sigurno.

“Moj agent brine o svemu, ali ostajem ovdje do ljeta”, rekao je 24-godišnjak, te nastavio: “Nisam još ništa potpisao ni sa jednim klubom. Razgovaram sa svima. Naravno da razgovaram i sa Liverpoolom, još uvijek imam ugovor sa klubom. Ovo je nevjerovatan klub. Trenutno sam fokusiran na ovu sezonu, na svoje nastupe na terenu. Dat ću sve za ovaj tim.”

[su_bonus]

Liverpool je ranije ovog mjeseca ostao bez najveće zvijezde Philippea Coutinha, koji je u transferu vrijednom nevjerovatnih 160 miliona eura prešao u Barcelonu, što je izazvalo bijes navijača kluba. Nema sumnje da će situacija biti još gora ukoliko čelnici također dopuste i odlazak Emrea Cana.

On je ove sezone odigrao ukupno 27 utakmica u svim takmičenjima, te je postigao četiri gola i podijelio tri asistencije. ‘Redsi’ su trenutno na trećem mjestu u Premier ligi sa 47 osvojenih bodova nakon 23 odigrana kola. Za drugoplasiranim Manchester Unitedom zaostaju tri boda, odnosno čak 15 bodova za vodećim Manchester Cityjem.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!