NaslovnicaVijestiIz kluba potvrdili: Barcelona je poslala ponudu za našeg igrača!

Iz kluba potvrdili: Barcelona je poslala ponudu za našeg igrača!

Tehnički sekretar Las Palmasa Luis Helguera potvrdio ej da su Barcelona i Real Madrid poslali ponude za defanzivca kluba Mauricija Lemosa.

Barcelona je poslala ponudu za našeg igrača Mauricio Lemos

Lemos, koji je stigao u Las Palmas na posudbu ove zime, nedavno je otkupljen u potpunosti, te u novom ugovoru sa španjolskim klubom ima otkupnu klauzulu od 30 miliona eura.

“Iz Real Madrida su nas kontaktirali i pitali za Lemosa. Stvarnost je da se mnogo klubova raspitivalo o njemu, ali postoji razlika između raspitivanaj i slanja ponude.”

“Barcelona je poslala ponudu, nakon toga se raspitivao Real Madrid, zajedno sa ostalim klubovima. No, kao što sam rekao, raspitivati se i poslati ponudu su dvije različite stvari.”

Lemos je odigrao sjajni drugi dio sezone u La Ligi, te je privukao pažnju velikog broja klubova. 20-godišnjak, iako je odigrao samo deset utakmica za Las Palmas, u sedam od tih deset utakmica je odigrao svih 90 minuta.

Barcelona je u potrazi za novim štoperskim opcijama, jer klub će po svemu sudeći napustiti, nakon Bartre, i Vermaelen, a situacija sa Mascheranom još uvijek nije riješena, te u slučaju njegovog ostanka u klubu on zahtijeva da igra u veznom redu sljedeće sezone, tako da jedine opcije u obrani ostaju Gerard Pique i Jeremy Mathieu.

Od ostalih imena koja se povezuju sa dolaskom na Camp Nouu, spominju se Aymeric Laporte, Marquinhos, te Samuel Umtiti.

[su_slovacka__engleska_netbet]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!