NaslovnicaVijestiIZ MANCHESTER CITYJA POTVRDILI: Evo koliko će Kevin De Bruyne odsustvovati sa...

IZ MANCHESTER CITYJA POTVRDILI: Evo koliko će Kevin De Bruyne odsustvovati sa terena zbog povrede!

Iz Manchester Uniteda je i službeno potvrđeno kako će jedan od njihovih najboljih igrača Kevin De Bruyne sa terena odsustvovati čak tri mjeseca zbog povrede ligamenta koljena.

De Bruyne se povrijedio

On je tu povredu zadobio u srijedu na treningu, ali ipak mu neće biti potrebna operacija, te će se mu pri oporavku pomagati doktor iz Barcelone Ramon Cugat.

[su_bet365_100bonus]

Iz Cityja su na službenom twitter profilu napisali: “Možemo otvrditi kako je Kevin De Bruyne pretrpio povredu kolateralnih ligamenata u desnom koljenu. Nije potrebna operacija, a sa terena će odsustvovati oko tri mjeseca. Želimo ti brz oporavak KDB!”

Ovo je veliki udarac za ‘Građane’, koji su obranu titule započeli pobjedom protiv Arsenala rezultatom 2-0 prošlog vikenda. Belgijski reprezentativac je bio jedan od ključnih igrača Guardiolinog tima prošle sezone u Premier ligi, u kojoj je postigao osam golova i podijelio 16 asistencija. On je također impresionirao i na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta u Rusiji, gdje je Belgija osvojila treće mjesto pobijedivši Englesku.

[su_poker]

De Bruyne je postigao ključni gol u pobjedi od 2-1 protiv Brazila u četvrtfinalu, te je imao i dvije asistencije, jednu protiv Paname u grupnoj fazi prvenstva, te jednu protiv Engleske na utakmici za treće mjesto. City se ovog ljeta povezivao sa dovođenjem bivšeg veznjaka Shakhtar Donetska Freda, ali on je na kraju otišao u redove velikog rivala Manchester Uniteda za 60 miliona eura. Ipak, Guardiola na raspolaganju u veznom redu ima još Davida Silvu, Bernarda Silvu, Ilkaya Gundogana i Phila Fodena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!