NaslovnicaVijestiIZ REAL MADRIDA POSLALI PORUKU: Evo što će se dogoditi sa Garethom...

IZ REAL MADRIDA POSLALI PORUKU: Evo što će se dogoditi sa Garethom Baleom ovog ljeta!

Mnogo toga se pisalo u španjolskim i engleskim medijima u posljednjih nekoliko mjeseci o budućnosti jedne od najvećih zvijezda Real Madrida Garetha Balea.

Baleu ponuđena Ronaldova uloga

On je nakon prošlosezonskog finala Lige prvaka protiv Liverpoola, u kojem je ušao sa klupe i postigao dva sjajna gola, izjavio kako nije zadovoljan zbog toga što je utakmicu započeo sa klupe, kao i brojne ostale bitne utakmice u sezoni, te nagovijestio kako bi mogao napustiti Santiago Bernabeu.

[su_bingo]

Naime, tom prilikom je rekao: “Zaista ne znam gdje ću igrati. Sjest ću sa svojim agentom i razgovarati o budućnosti. Možda ostajem u Real Madridu, a možda ne. Razgovarat ćemo ovog ljeta i nadam se riješiti pitanje moje budućnosti.”

Mnogo toga se promijenilo u ‘kraljevskom’ klubu u posljednjih par mjeseci. Između ostalog, klub je napustio Zinedine Zidane, a zamijenio ga je Julen Lopetegui. Pored toga, otišao je i legendarni Cristiano Ronaldo, nakon čak devet godina provedenih u Madridu. Kako pišu engleske novine Telegraph, Bale će ovog tjedna održati sastanak sa novim trenerom Lopeteguijem, gdje će mu biti ponuđen ostanak u klubu, te uloga koju je imao upravo Cristiano Ronaldo, koji je otišao u Juventus prošlog tjedna.

[su_casino]

Ipak, još nije sigurno da li će Velšanin prihvatiti ponudu, s obzirom da se sa dolaskom u klub povezuju još imena kao što su Neymar, Kylian Mbappe i Eden Hazard, kao i s obzirom na to da za njega interes već neko vrijeme pokazuje i Manchester United, čiji trener Jose Mourinho ga želi vidjeti u svom timu pod svaku cijenu. 29-godišnjak je u Real Madrid stigao u ljeto 2013. godine iz Tottenham Hotspura za cifru od oko 100 miliona eura. U proteklih pet sezona u dresu Los Blancosa je odigrao ukupno 189 utakmica, postigao 88 golova, podijelio 57 asistencija, te osvojio mnoštvo titula, uključujući četiri Lige prvaka, jednu La Ligu, te jedan Kup Kralja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!