NaslovnicaVijestiIz Rome poslali poruku Salahu pred susret u Ligi prvaka, on im...

Iz Rome poslali poruku Salahu pred susret u Ligi prvaka, on im odgovorio na sjajan način!

Danas su održan ždrijebov polufinala Lige prvaka u Lyonu, a očekuje nas repriza prošlogodišnjeg četvrtfinala i susreti između Real Madrida i Bayern Munchena, dok je drugi par Liverpool – Roma.

Roma poslala poruku Salahu

Nakon ždrijeba, pokrenule su se mnoge špekulacije kako je sve ponovo, po ko zna koji put, namješteno, s obzirom da su na službenom twitter profilu ‘rimske vučice’ jučer navodno objavljene fotografije ulaznica za susrete upravo protiv Liverpoola, a ta objava je ubrzo i uklonjena. Mnogi su smatrali kako je u pitanju bila greška, ali nakon što su danas i službeno izvučeni parovi, nastala je prava drama i upućene su brojne optužbe na račun UEFA-e.

Iz talijanskog kluba su se objavom na twitter profilu prisjetili i svoje bivše zvijezde Mohameda Salaha, koji ove sezone briljira u dresu novog kluba, poslavši mu zanimljivu poruku. On je na Anfield stigao prošlog ljeta u transferu vrijednom 42 miliona eura, a ove sezone je već učestvovao u čak 50 golova u svim takmičenjima, postigavši 39 i podijelivši 11 asistencija.

Napisali su mu: “Bit ćemo protivnici tokom 180 minuta, ali što god se dogodi, do kraja života ćemo ostati prijatelji. Mohamed Salah, radujemo se ponovnom susretu”, a egipatski reprezentativac odmah potom i odgovorio sa svog profila napisavši kratko “100 posto”.

Salah je u klubu iz talijanske prijestolnice proveo prethodne dvije sezone. Na Olimpico je stigao iz Chelseaja na jednogodišnju posudbu u ljeto 2015. godine, a zatim sljedećeg ljeta čelnici kluba su odlučili otkupiti njegov ugovor za 15 miliona eura. Tokom te dvije sezone odigrao je ukupno 83 utakmice u dresu Giallorossija, postigao 34 gola i podijelio 24 asistencije.

Navijači i jednog i drugog kluba su zadovoljni ždrijebom, s obzirom da su preostala dva kluba Bayern Munchen i Real Madrid i dalje favoriti za osvajanje najprestižnijeg europskog klupskog nogometnog natjecanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!