NaslovnicaVijestiIz Rome stiglo objašnjenje zašto su prodali Alissona Liverpoolu

Iz Rome stiglo objašnjenje zašto su prodali Alissona Liverpoolu

Sportski direktor Rome Monchi objasnio je zašto su prodali prvog čuvara mreže Alissona Liverpoolu, nakon transfera vrijednog 75 milijuna eura, što je svjetski rekord za jednog golmana.

Sportski direktor Rome Monchi rekao je danas da prodaja golmana Alissona Liverpoolu ne znači da rimski klub nema ambicije, ali i da razumije da taj transfer teško pada navijačima.

Liverpool je ponudio Romi 75 milijuna eura za brazilskog golmana, a Monchi je rekao da je Alisson u Liverpoolu i da su pregovori odmakli. Britanski mediji izvijestili su da je Alisson na medicinskim pregledima.

“Kada vam stigne vrlo značajna ponuda, morate je razmotriti. Procijenili smo pozitivne i negativne stvari i odlučili smo razgovarati s Liverpoolom. Prodaja Alissona ne znači da nam nedostaje ambicija. Za mene je ambicija napraviti pravu stvar, nakon što dobro razmisliš” , Izjavio je Monchi, a prenijela službena web-stranica Rome.

Alisson (25) je dvije godine u Romi, za koju je prošle sezone odigrao 37 prvenstvenih utakmica, a odigrao je svih pet utakmica za Brazil na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, od kojih u tri nije primio gol.

[su_no1_for_tennis]

Roma je ovog ljeta dovela Javiera Pastorea iz Paris Saint-Germaina i Justina Kluiverta iz Ajaxa, a Radja Nainggolan prodan je Interu.

“Shvaćam gledište navijača. Želim da znaju da radimo na tome da izgradimo jači tim. Neki ljudi su mislili da nećemo moći da dovedemo Kluiverta. Isto vrijedi i za Pastorea. Možda je nekim navijačima danas teško, ali doveli smo vrhunske igrače. Došao sam da napravim jak tim, ne samo za jednu godinu, već i za naredne i 100 posto sam siguran da će tako biti “, naveo je Monchi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!