NaslovnicaVijestiIz UEFA-e donijeli konačnu odluku što se tiče Sergio Ramosa i njegove...

Iz UEFA-e donijeli konačnu odluku što se tiče Sergio Ramosa i njegove suspenzije! Vijest koja će mnoge razočarati

Španjolski list Marca došao je do ekskluzivne informacije iz UEFA-a koja se tiče Sergia Ramosa i njegovedodatne suspenzije. Ramos je kao suspendovan igrač u meču protiv Juventusa, došao do klupe Real Madrida što je protiv pravila UEFA-e te je zbog toga suočen sa optužbama i mogućom dodatnom suspenzijom. Marca je došla do ekskluzivnih infomacija koje tvrde suprotno.

Iz UEFA-e donijeli konačnu

Branič Real Madrida, Sergio Ramos, nije imao pravo sudjelovati u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Juventusa zbog kartona koje je dobio u prvoj utakmici i nije imao pravo biti na klupi tijekom utakmice s njegovim suigračima. Ramos je susret počeo pratiti s tribina a završetak meča je pratio u izlaznom tunelu s stadiona Bernabeu, koji se u delegatskim zapisnicima zove “tehnička zona” na koju nije imao pravo ulaska.

>> Saul otkrio tko je po njegovom mišljenju najbolji golman na svijetu

Marca izvješćuje da je disciplinska komisija UEFA-e detaljno promatrala kretnju sjajnog braniča i u svom izvješću navode da Ramos nije bio na terenu, pa stoga za novu suspenziju nemaju osnova. Kapetan Kraljevskog kluba tako će moći pomoći svom timu ovoga puta na terenu, gdje će u polufinalu ovog takmičenja igrati protiv izvrsne momčadi Bayern Munchena.

[su_bet_builder]

Ramos je godinama jedan od najboljih defanzivaca na svijetu a kapiten je Reala od kako je Casillas napustio klub. Uz sjajnu defanzivu, Ramosa krase udarac glavom i skok a nekoliko puta u karijeri je u odlučujućim susretima postizao važne pogodke, pa će biti od velike koristi protiv Bayerna, posebno kada su u pitanju prekidi.

Ramos je u svojoj karijeri odigrao za Real odigrao 386 utakmica i postigao 52 pogodka.  Za reprezentaciju Španije je odigrao 151 utakmicu a u strijelce se upisivao u 13 navrata.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!