NaslovnicaVijestiIZABRAO FULHAM: Jean Michael Seri otkrio zašto je odbio ponude Chelseaja i...

IZABRAO FULHAM: Jean Michael Seri otkrio zašto je odbio ponude Chelseaja i Liverpoola!

Nova zvijezda Premier lige Jean Michael Seri konačno je otkrio razlog zbog kojeg je odlučio doći u Fulham ovog ljeta, a ne u Chelsea, Liverpool ili Tottenham Hotspur, koji su također pokazivali interes za njega.

Seri odbio Chelsea

Reprezentativac Obale Bjelokosti protekle tri sezone je proveo u dresu francuske Nice, gdje je svojim nastupima privukao pažnju mnogih europskih velikana, a prošlog ljeta je bio na korak od odlaska u Barcelonu, ali je taj transfer ipak propao.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

I dok su ovog ljeta za njegovo dovođenje zainteresovali bili Chelsea, Liverpool i Tottenham Hotspur, 27-godišnjak je ipak odlučio doći u daleko slabiji Fulham, a danas je objasnio razlog zbog kojeg je to učinio. Naime, u današnjem intervjuu je rekao: “Dok sam igrao za Pacos de Ferreiru u Portugalu, iz Nice su me kontaktirali i rekli mi kako me žele dovesti. U Fulhamu su uradili isto sada, jasno su mi dali do znanja da me žele, dok iz Chelseaja, Tottenham Hotspura i Liverpoola to nisu učinili. Iako su me i ostali klubovi željeli, odlučio sam potpisati za Fulham upravo zbog toga što su pokazali poštovanje prema meni.”

“Čelnici Fulhama su kontaktirali predsjednika Nice i rekli mu ‘želimo Serija, razgovarajte s njim ukoliko je zainteresovan jer znamo da ga žele Chelsea i Manchester i da je bio blizu potpisa za Barcelonu, ali sada smo se vratili u Premier ligu’. Nakon toga me pozvao predsjednik i rekao ‘Fulham te želi dovesti, da li želiš ići tamo?’, odgovorio sam ‘Ukoliko me žele, znači da me poštuju’. Veliki klubovi su bili zainteresovani, ali iz Fulhama su pokazali koliko me žele.”

Seri je nastupio u sve četiri utakmice u novoj sezoni Premier lige, a prvi gol za novi klub je postigao u pobjedi protiv Burnleya prošlog vikenda (4-2). Za tim Slaviše Jokanovića je to bila prva pobjeda i prvi osvojeni bodovi u novoj sezoni, a jučer su u četvrtom kolu osvojili još jedan bod odigravši neriješeno na gostovanju kod Brighton & Hove Albiona (2-2).

Srpski stručnjak je nakon te utakmice izjavio: “Pokazali smo kvalitet i pokazali da možemo igrati protiv čvrstog tima. Međutim, napravili smo neke nespretne greške danas i platili cijenu. Ne želim biti previše razočaran, moramo gledati na pozitivnu stranu. Na ovom stadionu nije lako igrati, a uspjeli smo osvojiti bod.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!