NaslovnicaVijestiIzbačena lista najplaćenijih nogometaša u Premier ligi: Neka velika imena fale!

Izbačena lista najplaćenijih nogometaša u Premier ligi: Neka velika imena fale!

Pitanje je vremena kada će i zvanično Alexis Sanchez napustiti Arsenal i potpisati ugovor sa velikim rivalom Manchester Unitedom. Sve je već dogovoreno i samo administrativne stvari dijele Čileanca od dresa Uniteda ali i od prvog mjesta što se tiče najplaćenijih igrača u ligi.

lista najplaćenijih nogometaša

Jose Mourinho je ipak bio presudan faktor u odluci Sancheza da napusti Arsenal, odbije City i prihvati ponudu Uniteda. Ipak, rekli bi smo, Mourinhova pregovaračka snaga prevagnula je te su čelnici Uniteda odlučili ispuniti zahtijeve Sancheza, dok su čak i bogati vlasnici Citya odustali.

>> Invazija Arapskih igrača: U jednom danu čak devetorica nogometaša završilo u Španjolskoj ligi

Pep Guardiola nije želio poremetiti atmosferu u svlačionici nudeći Sanchez oko 500.000 funti tjedno, što je dva puta veće od plate koju su dobili najbolji igrači Citya. Tako će Sanchez zarađivati skoro kao najbolji svjetski nogometaši, kao npr. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar.

[su_bonus]

Dakle, Sanchez se nalazi na vrhu ljestvice najplaćenijih nogometaša u Premier ligi, a ko su ostalih devet nogometaša? Saznajte u nastavku teksta.

[su_premierleague]

10. ALEXANDRE LACAZETTE (£170K)

9. VIRGIL VAN DIJK (£180K)

8. DAVID DE GEA (£200K)

7. CESC FABREGAS (£220K)

6. EDEN HAZARD (£220K)

5. SERGIO AGUERO (£220K)

4. ZLATAN IBRAHIMOVIC (£220K)

3. ROMELU LUKAKU (£250K)

2. PAUL POGBA (£290K)

1. SANCHEZ (£500K)


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!