NaslovnicaVijestiIzbornik Argentine otkrio zašto ne zove Maura Icardija u reprezentaciju

Izbornik Argentine otkrio zašto ne zove Maura Icardija u reprezentaciju

Izbornik Argentine Edgardo Bauza izjavio je da nema nikakvih problema sa napadačem Intera Maurom Icardijem, unatoč činjenici da ga nikad ne zove na okupljanja.

Izbornik Argentine otkrio zašto ne zove Maura Icardija

Nakon što je prošao kroz mlađe selekcije u Barceloni i Sampdoriji, Icardi je krajem 2012. godine zaigrao za prvi tim talijanskog prvoligaša, te je impresionirao u debitantnoj sezoni u Seriji A.

24-godišnjak je te sezone postigao 11 golova, što je privuklo interes Intera, te je Argentinac na kraju završio na Giuseppe Meazzi, gdje igra u vrhunskoj formi.

Međutim, uprkos velikom broju postignutih golova za “nerazzurre”, Icardi ima samo jedan nastup za reprezentaciju Argentine, i to još iz 2013. godine.

Izbornik reprezentacije Bauza izjavio je da nema nikakvih problema sa igračem intera.

“Znam da su u Argentini mnogi radoznali u vezi njega, njegovo ime se spominje non stop. Međutim, ja nemam nikakvih problema sa Icardijem. Rekao sam mu da može biti pozvan bilo kad, ali sam se za sada odlučio za Gonzala Higuaina i Lucasa Pratta.”

“Icardi je u poziciji u kojoj će biti pozvan ako se nešto desi pomenutom dvojcu, zajedno sa Lucasom Alariom.”

Icardi je postigao 15 golova i kreirao 29 prilika u 23 ligaška nastupa ove sezone, te ima uspješnost udarca od 39%, a njegov tim je trenutno četveroplasirani sa 48 osvojenih bodova, šest manje od Napolija na trećem mjestu.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!