Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Izbornik argentinske reprezentacije: Barcelona ne pazi Messija

Barcelona nam je slala poruke i tražila da pazimo na Messija, ali čini se da ga oni ne čuvaju mnogo. Čudno je da ga, pored problema koje ima, tjeraju da igra u svakoj utakmici, kaže Edgardo Bauza. Izbornik reprezentacije Argentine Edgardo Bauza rekao je danas da Barcelona ne vodi dovoljno računa o svom nogometašu Lionelu Messiju.

lionelmessifcbarcelonavclubatleticobg2_qdh9z1el

Messi je u srijedu tijekom utakmice s Atletico Madridom (1 1) ozlijedio preponu i odsustvovaće tri tjedna s terena. On tako zbog ozljede neće igrati za Argentinu u predstojećim utakmicama protiv Perua i Paragvaja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

“Barca nam je slala poruke i tražila da pazimo na Mesija, ali čini se da ga oni ne čuvaju mnogo. Čudno je da ga, pored problema koje ima, tjeraju da igra u svakoj utakmici”, rekao je Bauza za Fox Sports.

Messi je imao slične probleme tijekom prethodne reprezentativne pauze, a Bauza je okrivio Barcelonu za pogoršavanje situacije, pošto ga je prethodnih nedelja tjerala da igra unatoč bolovima.

“Dobili smo službeno priopćenje iz Barcelone da je Lionel pokidao mišić desne butine i da će pauzirati tri tjedna. To je čudno, pošto tri tjedna nisu dovoljne za oporavak od takve ozljede. Messi neće moći igrati u narednim utakmicama. Nadamo se da nije ozbiljna ozljeda i da će se za tri tjedna vratiti na teren. Već pravimo tim bez njega”, rekao je Bauza.

Oznake: