NaslovnicaVijestiIzbornik argentinske reprezentacije: Barcelona ne pazi Messija

Izbornik argentinske reprezentacije: Barcelona ne pazi Messija

Barcelona nam je slala poruke i tražila da pazimo na Messija, ali čini se da ga oni ne čuvaju mnogo. Čudno je da ga, pored problema koje ima, tjeraju da igra u svakoj utakmici, kaže Edgardo Bauza. Izbornik reprezentacije Argentine Edgardo Bauza rekao je danas da Barcelona ne vodi dovoljno računa o svom nogometašu Lionelu Messiju.

lionelmessifcbarcelonavclubatleticobg2_qdh9z1el

Messi je u srijedu tijekom utakmice s Atletico Madridom (1 1) ozlijedio preponu i odsustvovaće tri tjedna s terena. On tako zbog ozljede neće igrati za Argentinu u predstojećim utakmicama protiv Perua i Paragvaja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

“Barca nam je slala poruke i tražila da pazimo na Mesija, ali čini se da ga oni ne čuvaju mnogo. Čudno je da ga, pored problema koje ima, tjeraju da igra u svakoj utakmici”, rekao je Bauza za Fox Sports.

Messi je imao slične probleme tijekom prethodne reprezentativne pauze, a Bauza je okrivio Barcelonu za pogoršavanje situacije, pošto ga je prethodnih nedelja tjerala da igra unatoč bolovima.

“Dobili smo službeno priopćenje iz Barcelone da je Lionel pokidao mišić desne butine i da će pauzirati tri tjedna. To je čudno, pošto tri tjedna nisu dovoljne za oporavak od takve ozljede. Messi neće moći igrati u narednim utakmicama. Nadamo se da nije ozbiljna ozljeda i da će se za tri tjedna vratiti na teren. Već pravimo tim bez njega”, rekao je Bauza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!