NaslovnicaVijestiIzbornik engleske reprezentacije: Hart je i dalje najbolji vratar

Izbornik engleske reprezentacije: Hart je i dalje najbolji vratar

Selektor nogometne reprezentacije Engleske Sam Allardyce rekao je da će vratar Joe Hart biti u prvom timu u utakmici protiv Slovačke na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Hart

Jedna od glavnih tema u engleskim medijima posljednjih dana je budućnost Harta. Vratar Manchester Cityja je na izlaznim vratima tog kluba (Claudio Bravo je na ulaznim vratima), a to je nedavno potvrdio i trener Pep Guardiola koji je rekao da reprezentativni vratar Engleske slobodno može mijenjati sredinu.

“Problem za bilo kojeg igrača kojeg želite nazvati reprezentaciji može biti to što ne igra u svom timu. Biće igrača koji ne igraju redovito u svojim timovima, ali ja ću odabrati one koji su u najboljoj formi i koji igraju utakmice. Kada je riječ o Hartu, on će sigurno biti u timu”, rekao je Sam Allardyce za Sky Sport.

Novi izbornik Engleske imao je dosta riječi hvale na račun igrača Manchester Uniteda Waynea Rooneya, ali pitanje je da li će on i dalje sa kapitenskom trakom predvoditi Englesku.

“On je oborio svaki rekord i u Premierligi, u Ligi prvaka, na reprezentativnom nivou. On je vrlo dobar kapiten i znat ćete da li će i dalje biti kapetan tek u nedjelju kada budem priopćio popis”, rekao je Allardyce

Joe Hart je svoju profesionalnu karijeru počeo u Shrewsbury Townu u kojem je nastupao od 2003. do 2006. godine, a prethodno je igrao za mlađe selekcije ovog niželigaša. 2006. godine uslijedio je transfer u Manchester City, a od tada je bio na pozajmici u Tranmere Roversima, Blackpoolu i Birminghamu prije nego što je postao stalni golman ‘Građana’. Za reprezentaciju je debitovao 2008. godine i od tada ima 63 nastupa.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!