NaslovnicaVijestiIzjava Beniteza sa kojom će se složiti svi nogometni ljubitelji

Izjava Beniteza sa kojom će se složiti svi nogometni ljubitelji

Rafa Benitez bilježi sve bolje rezultate sa Real Madridom. Benitez je govorio o tome kako je ljut na to što se sve čita sa usana.

Izjava Beniteza

“Ne želim požaliti nešto što kažem u ljutnji, pa se zato kad sam ljutit okrenem na drugu stranu od kamera”, rekao je Rafa Benitez!

“Kada vam se nešto ne dopada sasvim je normalno biti ljut. Talijanske i španjolske TV stalno nešto čitaju sa usana, to se nije događalo prije 20 godina dok sam igrao. Kada ste ljuti možete svašta reći, pa tako da je najbolje okrenuti leđa kamerama.”

Izjava Beniteza sa kojom se moramo složiti!

Untitled-1

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!