NaslovnicaVijestiLionel Messi šokirao sve ljubitelje nogometa. Promijenio odluku o nastavku karijere

Lionel Messi šokirao sve ljubitelje nogometa. Promijenio odluku o nastavku karijere

Španjolski novinar Gerard Romero, ujedno i najpoznatiji Barcelonin insajder, tvrdi da Lionel Messi neće produžiti ugovor s PSG-om.

Messijev ugovor s PSG-om istječe na kraju ove sezone, a Parižani žele produžiti ugovor sa svojom zvijezdom barem na dodatnu godinu, no još nije dogovoren iznos plaće koju bi Messi trebao primati u tom razdoblju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, kako je Romero objavio na Twitteru, Messi se predomislio i nema namjeru produžiti ugovor s PSG-om, iako se nastavak suradnje činio kao formalnost.

Romero tvrdi da se Messi predomislio nakon osvajanja Svjetskog prvenstva, a iako se detalji ne navode, čini se da je odnos narušen nakon što PSG nije pristao Messiju prirediti poseban doček na Parku prinčeva povodom osvajanja SP-a.

Nešto ranije je objavljeno da je saudijski klub Al-Hilal spreman Messiju ponuditi najmanje 300 milijuna eura godišnje kako bi ga namamio da obuče njihov dres.

Argentinac na stolu ima ponudu trogodišnjeg ugovora iz Saudijske Arabije, čime bi u tom razdoblju praktički postao milijarder, a ranije se spominjao i njegov povratak u Barcelonu, koji bi, prema svemu sudeći, mogao ponovno biti aktualiziran.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!