NaslovnicaVijestiPreminula supruga Sir Alexa Fergusona

Preminula supruga Sir Alexa Fergusona

S tugom u srcima obavještavamo javnost da je preminula gospođa Cathy Ferguson u dobi od 84 godine, supruga slavnog trenera Sir Alexa Fergusona, koji ima 81 godinu. Obitelj Ferguson duboko je pogođena ovim gubitkom, a iza nje ostaju njen voljeni suprug, troje sinova, dvije sestre, 12 unučadi i jedno praunuče. U ovim teškim trenucima, obitelj moli za privatnost.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Manchester United, klub s kojim je Sir Alex Ferguson ostvario izvanredne uspjehe od 1986. do 2013. godine, izdao je priopćenje izražavajući duboko suosjećanje prema Sir Alexu Fergusonu i njegovoj obitelji zbog gubitka voljene Lady Cathy. Obitelj Ferguson bila je izvor snage za Sir Alexa tijekom cijele njegove karijere, a klub dijeli užas i tugu zbog njezine smrti.

Alex i Cathy su bili supružnici od 1966. godine. U njihovu braku rodila su se trojica sinova: Mark, te blizanci Jason i Darren.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!