NaslovnicaVijestiIznenađenja Lige prvaka

Iznenađenja Lige prvaka

monaco besiktas

Ove godine možemo više pričati o negativnim iznenađenjima u Ligi prvaka, nego li u onim pozitivnima, no nije da ih ipak nema. Hrpa je negativnih iznenađenja, toliko je nogomet neizvjestan da prošlogodišnji polufinalisti Lige prvaka sada trebaju čudo da prođu skupinu i kvalificiraju se u knock-out fazu Lige prvaka. Dakle, pričamo o Monacu i Atletico Madridu. Monaco je prošle godine bio ekipa ta koju su svi ljubitelji nogometa navijali zbog lepršave i atraktivne igre. Svi su pričali o klincima koji lete po terenu, o nekakvom Mbappeu, klincu od 18 godina koji sam rješava Manchester Cityja, o bokovima koje nitko ne može čuvati, o kreativnim veznjacima kojih ima po cijelom terenu, a danas nakon 4 odigrana Monaco ima 2 boda i treba im čudo za prolazak skupine.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ništa bolji nije ni Atletico Madrid koji je u zadnje 4 godine dva puta igrao finale Lige prvaka, jednom polufinale Lige prvaka te jednom četvrtfinale. Danas Atletico Madrid ima 3 boda i trebaju dobiti i Romu i Chelseaja plus to da jedna od tih ekipa ne dobije Qarabaga. Tek u tom slučaju ekipa Diega Simeonea može ponovno do knock-out faze Lige prvaka.

Ekipa Napolija igra ponajljepši nogomet u Europi. Prvoplasirana su momčad Serije A ispred Intera, Juventusa i Lazija. Inter ima najbolji start sezone u svojoj povijesti, Icardi i Perišić su nezaustavljivi jednako kao i Ciro Immobile i njegov Lazio. O Juventusu ne treba trošiti riječi jer govorimo o ekipi koja je u zadnje tri sezone dva puta igrala finale Lige prvaka. No, ipak Napoli je prvi i igraju bolji nogomet od svih navedenih, igraju toliko dobar nogomet da Pep Guardiola za njih kaže da su najbolja momčad protiv koje je on ikad igrao. Maurizio Sarri radi nevjerojatan posao u prvenstvu, no u Ligi prvaka imaju samo 3 boda i gotovo je nemoguće da idu u knock-out fazu, no možda njima to i nije tako loše jer će se fokusirat na svoj san o osvajanju lige.

napoli city

Još jedno izrazito negativno iznenađenje je prvak Portugala, ekipa Benfice. Ekipa koja je prošle sezone u prvenstvu izgledala nezaustavljivo, ove godine su trećeplasirani u prvenstvu, a u Ligi prvaka imaju nula bodova. Nula bodova u skupini A u kojoj se nalaze: Manchester United, Basel, CSKA Moskva te Benfica. Dva puta Benfica je izgubila od Manchester Uniteda i to vrlo tužno, oba puta rezultatom 1-0 gdje je jednom bio nesretni autogol golmana, a drugi put golmanova greška. No nisu porazi od Manchestera, već poraz 5-0 od Basela te poraz od CSKA Moskve. Nedopustivi su to rezultati za momčad kakva je Benfica.

Pozitivna iznenađenja

PSG ne možemo zvati iznenađenjem jer je to ekipa koja je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka i ekipa koja je dva napadača ove sezone platila 400 milijuna eura, no nismo očekivali da će odmah ovako gaziti. Nakon 4 odigarna kola imaju maksimalnih 12 bodova uz gol razliku 17:0. U skupini s njima je i veliki Bayern koji je također pregažen od strane ekipe iz Pariza.

Najveće iznenađenje je ekipa Besiktasa koja igra jako atraktivan nogomet, nešto slično kao prošle godine Monaco, samo ovaj put oni su zamijenili uloge. Odigrali su Monaco i Besiktas dvije vrlo atraktivne utakmice, no Besiktas je bio taj koji je plijenio pažnju ljubitelja otvorenog nogometa, posebno u prvoj utakmici. Besiktas ima 10 bodova nakon 4 kola i porazio je i Porta i Monaca i Red Bulla iz Leipziga. Uprava kluba iz Turske ima ozbiljne planove i čini se kako od Besiktasa možemo očekivati nekakav ozbiljniji iskorak ove sezone u smislu učinka u knock-out fazi Lige prvaka.

Također jedno iznenađenje je ekipa Spursa iz Londona. To je ekipa koja godinama napada na naslov u Engleskoj, no ekipa koja je iznenađenje u smislu da su dva puta dominirali protiv Zidaneovog Real Madrida. Onog Real Madrida koji je već dvije godine uvjerljivo osvaja Ligu prvaka. Tottenham je napravio nešto što nitko nije uspio već 61 mjesec, odnosno više od 5 godina, a to je poraziti Real u skupini Lige prvaka.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!