NaslovnicaVijestiPotpuno neočekivano: Fabregas odlazi iz Chelseaja, ali ostaje u Londonu

Potpuno neočekivano: Fabregas odlazi iz Chelseaja, ali ostaje u Londonu

Potpuno neočekivano i nevjerojatno će vam zvučati činjenica da je West Ham zainteresovan za španjolskog internacionalca. Čini se da ne prođe dan, a da Cesc Fabregasova budućnost u Chelseaju nije u nedoumici.

Potpuno neočekivano

Tijekom samo dvije godine, Španjolac je potonuo od prvog imena na listi za početnu postavu na prvo ime na listi za klupu. Čini se da dolazak Antonio Contea nije inspirisao sve u klubu.

Ipak, to bi mogao biti put za bijeg Fabregasa, iako prilično neočekivano. Čini se da bi se njegova želja da ostane u Londonu ipak mogla ostvariti.

Fabregas je započeo samo jednu utakmicu u ligi pod vodstvom Contea. Nažalost, jedini nastup mu je bio protiv Arsenala na Emiratesu gdje je Chelsea izgubio sa 3-0.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

29-godišnjak je možda postigao pogodak protiv Leicestera u EFL kupu, ali male šanse su nastale iz tog učinka.

S obzirom na njegovu tjednu plaću od 160.000 funti, to jednostavno nije održivo za Chelsea, koji ne može imati takav financijski teret na svojoj klupi svaki tjedan.

Dakle, Fabregas je bio povezan sa brojnim klubovima koji bi mu mogli biti kao sredstvo za bijeg od svoje noćne more u Chelseaju.

Možda je najčešće spominjan Manchester City i spajanje sa Pep Guardiolom. Ipak, vjeruje se da je Španjolac sretan u Londonu sa svojom obitelji i spreman je da se bori za svoje mjesto na Stamford Bridgeu.

Međutim, jasno je da bivši veznjak Arsenala i njegovo strpljenje može trajati do kraja ove godine, kada počne zimski prijelazni rok, jer sada postoje i druge opcije za njega u Londonu. Potpuno neočekivano i čini se iznenađujuće logično da ga sada želi i West Ham.

[su_euro_soccer_bonus]

Prema The Mirroru, Čekićari su spremni da dovedu Fabregasa na pozajmicu u siječnju. Kao šlag na tortu za Chelsea, West Ham je također spreman da finansira njegovu plaću.

Ove vijesti su došle nakon što su se eskalirale glasine da bi Dimitri Payet mogao biti na izlaznim vratima londonskog stadiona. Dakle, Fabregas se promatra kao potencijalna zamjena, ako europski klubovi budu njuškali oko francuskog talismana.

Naravno, to bi značilo da se 29-godišnji Fabregas neće morati seliti ili znatno promijeniti svoj obiteljski život. To je osobito važno s obzirom da on i njegova supruga trenutno očekuju svoje treće dijete.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!