NaslovnicaVijestiIZNENAĐENJE?! Koga je legendarni Rivaldo označio kao lidera brazilske reprezentacije u budućnosti?!

IZNENAĐENJE?! Koga je legendarni Rivaldo označio kao lidera brazilske reprezentacije u budućnosti?!

Legendarna brazilska zvijezda Rivaldo smatra da se u dresu jednog premierligaša razvija nevjerovatan talent i izvanredan igrač koji će prije ili kasnije postati jedna od najvećih zvijezda brazilske reprezentacije. Riječ je o otkrovljenju sezone u Engleskoj, Richarlisonu.

Rivaldo oduševio
Rivaldo oduševio

Engleski Everton je u ljeto je mnoge fanove ostavio u nevjerici kada je odlučio da za Brazilaca Richarlisona plati više od 40 milijuna naknade, pri čemu ugovor sa Watfordom sadrži razne klauzule koje mogu znatno premašiti čak i 50 milijuna eura.

>> Lionel Messi tvrdi: Ovi klubovi uništavaju nogomet!

Tek 21-godišnji Brazilac u prvim sedmicama u ekipi  Evertona pokazuje da je vrijedan tog novca jer je je već zabio tri gola u prva tri meča, a ravnodušan prema njegovim nastupima nije ostao ni legendarni Rivaldo koji vjeruje da će Richarlison postati sljedeća velika brazilska zvijezda.

[su_premierleague]

„Richarlison u Premier ligi pokazuje vrlo dobre predstave. Očito je vrlo dobar igrač koji ima veliki potencijal, a uskoro bi mogao postati vrlo važan član brazilske reprezentacije. Everton je odlučio potrošiti mnogo novca, ali to je danas vrlo teško procijeniti što ustvari znači mnogo novca. Vjerujem da će visina transfera biti opravdana. Za sada se pokazuje da je Everton napravio vrlo dobar posao„ rekao je bivši igrač Barcelone, Milana i Deportivo La Corune.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!