NaslovnicaVijestiIZNENAĐENJE?! ŠOK? Ovo je klub u kojem će Ibrahimović završiti karijeru

IZNENAĐENJE?! ŠOK? Ovo je klub u kojem će Ibrahimović završiti karijeru

Dok Zlatan Ibrahimović u ligi MLS donosi uzbuđenja i zanimljivosti svaki dan – na terenu ili izvan njega gdje skreće pozornost na sebe, njegov LA Galaxy nije uspješan koliko bi to želio Zlatan.

Hoće li Šveđanin s bosanskim korijenima ostati dugo u gradu anđela, odnosno općenito u Sjevernoj Americi, ptanje je, ali jasno je da Ibrahimović sa skoro 37. godina polako razmišlja i o završetku karijere. On je nedavno zabio svoj 500. gol a sada je dao naslutiti izjavom u medijima da bi njegov iduću klub u karijeri mogao biti i posljednji.

>> MOURINHO PRONAŠAO GLAVNE KRIVCE: Evo koga menadžer Uniteda krivi za remi protiv Wolvesa!

„Dobio sam ponudu iz kluba u kojem sam započeo svoju karijeru. Oni žele da je tamo i završim. Priznajem da imam istu želju. Na kraju krajeva, samo sa tim klubom nisam osvajao trofeje”, rekao je Ibrahimović i možda iznenadio a neki čak i šokirao ovom odlukom.

[su_games]

Riječ je, naravno, o ekipi Malmö FF u kojem je napadač igrao  od sredine devedesetih godina (naravno u početku u mlađim kategorijama) do 2001. Nakon što je napustio Švedsku igrao je za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, ​​Milan, PSG, Manchester United i LA Galaxy.  Ovo je popis klubova kojim se mogu pohvaliti samo rijetki nogometaši u povijesti. Zapravo, samo mu nedostaje još igranje u Real Madridu i možda Bayernu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!