NaslovnicaVijestiIZNENADIO MNOGE: Evo šta je Buffon rekao o povratku u reprezentaciju

IZNENADIO MNOGE: Evo šta je Buffon rekao o povratku u reprezentaciju

Legendarni golman Gigi Buffon se prije par sedmica oprostio od reprezentacije Italije.

Buffon

Nakon što se Italija nije uspjela plasirati na Svjetsko prvnestvo koje se održava u Rusiji, Buffon je rekao zbogom dresu reprezentacije.

Ipak, kako prenosi Sky Sports Italia on će možda igrati na Europskom prvenstvu. Naime, Buffon kaže kako živi dan po dan, te da neće isključiti povratak u reprezentaciju.

“Iskreno vam kažem, živim dan po dan, ne žurim. Ne mogu isključiti povratak u reprezentaciju. Dok živim ja se nadam”, rekao je Buffon, te nastavio:

“Imam veliku sreću što svake godine sam u svim natjecanjima, te sam sretan što kroz to prolazim s klub kao što je Juventus. Nisam nikada birao natjecanja na kojim ću igrati.”

“Juventus i Italija su me smatrali vojnikom uvijek. Kada budem imao 60 godina ne bih odbio njihove pozive. Dok mislim da mogu pomoći biti ću tu!”

“Što se tiče povratka u reprezentaciju Italije… vidjeti ćemo kada dođe vrijeme za to”, potvrdio je Buffon.

[su_live_koeficijenti_v2]

Nakon što se legendarni golman oprostio od reprezentacije Italije bio je u suzama, te rekao kako se svima želi zahvaliti na podršci.

“Ne plačem samo zbog sebe, već cijelog talijanskog nogomet. Ovo je bila moja posljednja utakmica za reprezentaciju. Mnogo mi je žao”, rekao je Buffon, pa nastavio:

“Cijeloj momčadi je žao što se ovo dogodilo. Želio bih se svima zahvaliti na podršci tokom ovih svih godina, te fantastičnih trenutaka koje sam imao u reprezentaciji Italije.”

Mnogi nogometaši su se zahvalili Buffon na svemu ono što im je pružao u dresu Italije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!