NaslovnicaVijestiŠta se dešava sa Juventusom?! Sarri priznao da uopšte ne poznaje igrača...

Šta se dešava sa Juventusom?! Sarri priznao da uopšte ne poznaje igrača koji bi trebao u narednim danima potpisati za klub!

Juventus i Paris Saint Germain ovih dana pregovaraju o razmjeni dva igrača, a trener Stare dame Maurizio Sarri otvoreno je priznao da potencijalnog novog člana Juventusa ne poznaje dobro.

Juventus i Paris Saint Germain navodno razgovaraju o razmjeni dva bočna braniča. Layvin Kurzawa prelazi iz PSG-a u Juventus, a Mattia De Sciglio kreće u suprotnom smjeru. Obojica trenutno ne igraju puno u svojim klubovima, pa će promjena okoliša vjerojatno biti poticajna za obojicu. Trener Juventusa Maurizio Sarri priznao je da ne može komentirati moguću zamjenu, a još više je iznenadio svojom izjavom da Kurzawu – bivšeg reprezentativca Francuske – ne poznaje dovoljno.

Transfer glasine: Olmo zbog Leipziga odbio ponuda dva velika kluba, Arsenal kupuje odličnog Brazilca, Ben Arfa pronašao novi klub

“Ne znam što će se dogoditi. Razgovarao sam s našim sportskim direktorom i trenutno su to samo glasine. Posao nije sklopljen i završen. Iskreno, ne znam mnogo o ovom igraču. Vidio sam ga kako igra na TV-u dok sam večerao s članovima obitelji, nikad ali nisam ga detaljnije slijedio. Znati igrača je nešto drugo, sa čime ću se možda pozabaviti u narednim danima … “rekao je Sarri.

Izgleda kako je ovaj transfer stvar marketinške prirode, jer teško je očekivati da se jedna i drugi izbore za minute i u novim klubovima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!